Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Sairaanhoitajat, Tuusulan kotihoito

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 28.03.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Sairaanhoitajat, Tuusulan kotihoito

Tule kesätöihin Tuusulan kotihoitoon tekemään arvokasta työtä tuusulalaisten ikäihmisten hyväksi.

Tarjoamme nyt rekrytointibonuksen kotihoidon kesätyöntekijöille.

Rekrytointibonus on voimassa 1.5.-31.8.2024 välisen ajan ja koskee kaikkia uusia sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä hoiva-avustajia, jotka tekevät työsopimuksen 30.4.2024 mennessä.

  • 1 kuukauden mittainen työsuhde = 300 €
  • 2 kuukauden mittainen työsuhde = 600 €
  • 3 kuukauden mittainen työsuhde = 900 €
  • 4 kuukauden mittainen työsuhde = 1100 €

Keusoten kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa vuoden jokaisena päivänä ja kotona asuminen koetaan turvalliseksi. Työ on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä. Jotta laadukas työ on mahdollista myös kesän aikana, haemme kesäajalle sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin vahvistamaan Etelä- ja Pohjois-Tuusulan tiimejämme.

Tuusulan kotihoito jakautuu alueellisiin tiimeihin, joissa työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Panostamme hyvään perehdytykseen, jotta jokainen kokee olevansa tervetullut meidän porukkaan. Tuusula on persoonallisten tapahtumien luonnonläheinen kunta, joka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, joten työpaikalle on helppo kulkea.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista päivätyötä arkisin, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotihoidossa työskentely mahdollistaa monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen. 

Kotihoidossa työskentelyyn tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ajokortti ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaan- tai terveydenhoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (sh-opiskelija 140 op suoritettuna). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Lääkeluvat voit suorittaa meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Kysy lisää työstä ja mahdollisuuksistasi kotihoidon esihenkilöiltä, Stina Helenius, 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.6.-31.8.2024 välisellä ajalla.
  • Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.