Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Sairaanhoitajat, Kauniston palvelukeskus, Hyvinkää

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Sairaanhoitajat, Kauniston palvelukeskus, Hyvinkää

Kauniston palvelukeskus hakee kesäksi sijaisia! 

Tule meille kesäksi: me mahdollistamme sinulle monipuolisen työn ikäihmisten parissa sekä työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme.

Kauniston palvelukeskus on 92-asukkaan ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairauksiin. Kauniston palvelukeskuksessa on lisäksi 13 asukkaan yhteisöllisen asumisen yksikkö Kivelä. Työotteemme on aktivoiva ja toimintakykyä tukevaa. Sijaisuudet ovat muistisairaiden parissa, ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavassa yksikössä. 

Työssäsi huolehdit asukkaiden hyvästä arjesta sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Sairaanhoitaja osallistuu osastojen hoitotyöhön, vastaa osaltaan sairaanhoidollisista ja lääkehoitoon liittyvistä tehtävistä, ja on mukana varmistamassa osaston toimintaa ja laadukasta hoitotyötä. Sairaanhoitajan työ on 2-vuorotyötä.

Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä iloista mieltä sekä avointa asennetta uuden oppimiselle.  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita. Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Voit olla myös yhteydessä esihenkilöihin: Hanna Lukkari 050 497 2008, hanna.lukkari@keusote.fi tai Tuula Julkunen, 050 497 2127, tuula.julkunen@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2024 välisellä ajalla.
  • Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 28.3.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.