Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Ohjaaja, Tuettu asuminen

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 12.01.2024, 9:00
  • Suljettu 26.04.2024, 6:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Ohjaaja, Tuettu asuminen

Tule tekemään hyvällä fiiliksellä kesää tuettuun asumiseen!

Meidän kesäloma sijaisuudet sijoittuvat Järvenpään ja Mäntsälän alueelle. 

Tuettu asuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat tukea vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi itsenäiseen asumiseen tai itsenäiseen asumiseen siirtymisessä. Tuetun asumisen ohjaus on yksilöllistä ja suunnitelmallista tukea, ohjausta ja apua itsenäisen asumisen sekä tavallisten arkisten asioiden sujumiseen asiakkaan kotona tai lähiympäristöissä. 

Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä – innostuneen ja ammattitaitoisen työtiimin tuella. Tavoitteenamme on myös aktiivisesti kehittää ja lisätä tuetun asumisen palvelua koko Keusoten alueella. Tehtävä tarjoaa Sinulle ammattitaitoisen, innostuneen ja innostavan työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden myös osallistua tuetun asumisen kehittämiseen. Teemme matkaa koko ajan kohti vahvempaa itse- ja yhteisöohjautuvuutta, joten pääset mukaan myös tätä tukevan työkulttuurin eteenpäin viemiseen.

Toivomme, että Sinulla on sopeutumiskykyä sekä intoa kehittyä ja kehittääkin uutta yhdessä tiimin ja yhteistyöverkoston kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työn hoitamisessa on etu, jos sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.

Lisätiedot antaa tuetun asumisen esihenkilö tuetun asumisen esihenkilö Taava Lankinen, puh 0408074847, taava.lankinen@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde  ajalle 1.6.-31.8.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso voidaan sopia yksilöllisesti.  Olemme saaneet toisen sijaisuuden jo täytettyä.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.