Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Nurmijärven Ohjastien ja Paimentien ryhmäkodit

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Nurmijärven Ohjastien ja Paimentien ryhmäkodit

Kesä Nurmijärven kehitysvammaisten asumispalvelussa? 

Etsimme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kehitysvammaisten asumispalveluyksiköihin Nurmijärvelle kesäsijaisuuksiin. Ryhmäkodit sijaitsevat rauhallisella asuinalueella lähellä kirkonkylän keskustaa. Haemme ohjaajia Paimentielle Sinisiipi- ja Sateenkaari-ryhmäkoteihin ja Ohjastielle A- ja C- ryhmäkoteihin. Voit kertoa hakemuksessasi, mitä paikkaa ensisijaisesti haet.

Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle, mutta voimme tarvittaessa räätälöidä työsuhteen keston sinulle sopivaksi.

Työ sisältää asiakkaiden ohjausta sekä perushoidollisia tehtäviä. Toiminta tapahtuu kodikkaassa ympäristössä, asiakkaita erilaisissa päivittäisissä toimissa ja taidoissa tukien. Pyrimme myös järjestämään erilaisia arjen elämyksellisiä hetkiä niin ryhmäkotien sisällä kuin ulkoilun ja retkienkin muodossa. Asiakkaiden itsemääräämisoikeus on meille ehdottoman tärkeää kaikessa tekemisessä.

  • Paimentiellä asiakkaat ovat pääosin seniori-ikäisiä ja elämänmeno on verkkaista, jokaisen omannäköistä arkea. Ryhmäkoti Sateenkaaressa ja Sinisiivessä asuu kummassakin kuusi asiakasta. Paimentien kesätöistä voit kysellä lisätietoja esihenkilö Emmi Wahlstenilta, p. 040 304 8240, emmi.wahlsten@keusote.fi
  • Ohjastiellä työ sisältää vaihtelevia tehtäviä perushoidosta autismiohjaukseen ja taas kevyempään arjen taidoissa opastamiseen. Ohjastiellä on yhteensä 15 asiakasta A- ja C-taloissa sekä erillisasunnoissa samalla tontilla. Lisätietoja Ohjastien kesätöistä voit kysellä esihenkilö Jenna Huotarilta, p. 040 304 7187, jenna.huotari@keusote.fi
  • Kerromme mielellämme lisää molemmista paikoista ja kontaktoimme hakijoita koko hakuajan. 

Toivomme sinulta:

Reipasta ja uteliasta asennetta ja uskallusta kohdata erilaisia ihmisiä. Huumorintaju sekä valmius heittäytyä uusiin tilanteisiin katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus on hyödyksi, mutta voit olla myös alalla tuore, sillä osaaminen karttuu työtä tehdessä perehdyttäjän avulla. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja ja pidämme tärkeänä ystävällistä ja kunnioittavaa vuorovaikutusta asiakkaiden ja työyhteisön sekä sidosryhmien kanssa toimiessa.

Tarjoamme sinulle:

Tilaisuuden ihastua vammaisalan työhön. Mukavan ja lämminhenkisen kesätyöpaikan, jossa opit paljon uutta ja tapaat mielenkiintoisia ihmisiä. Kesällä pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä yhdessä asiakkaiden kanssa. Työvuorosuunnittelu on joustavaa ja otamme huomioon yksilölliset toiveet. Työskentelet pääosin tiimissä tai työparin kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. 

Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin, mikäli työ sisältää keittiötyötä.

Tiedot palvelussuhteesta

  • Määräaikaiset työsuhteet ovat ajalle 1.5.-31.8.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso voidaan kuitenkin sopia myös yksilöllisesti.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.  
  • Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.