Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Mäntsälän kehitysvammaisten asumispalvelut

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 29.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Mäntsälän kehitysvammaisten asumispalvelut

Tule tekemään yhteistä kesää asukkaidemme kanssa Mäntsälään vammaisten asumispalveluihin!

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kesäajan sijaisuuksiin Eerikkiin, Mäntykotiin, Kotikoloon, Pajulaan, Karkkulaan, Tarvaskotiin ja Leppikseen. 

Asumisyksikkömme ovat pieniä, kodinomaisia 5–12 asiakkaan ryhmäkoteja ja rivitaloyhteisöjä lähellä Mäntsälän keskustaa. Työhön kuuluu asukkaidemme ohjausta ja avustamista heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan.  

Mahdollistamme Sinulle aivan erityisen kesätyön mukavassa työporukassa. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi. 

Toivomme Sinulta rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Työn hoitaminen edellyyttää lääkelupia sekä hygieniapasssia.

Kelpoisuusehtona soveltuva sosiaali- ja/tai terveyalan perustutkinto. 

Ole rohkeasti yhteydessä esihenkilö Heidi Jefimoff, puh .040 304 7297, heidi.jefimoff@keusote.fi Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan ja teemme valintoja. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (10 työntekijää) ajalle 1.5.-31.8.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso vodaan sopia yksilöllisesti. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyysalennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 29.3.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.