Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Vaahterakoti, Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Vaahterakoti, Järvenpää

Lähihoitaja tai alan opiskelija:

tule kesäajaksi täydentämään tiimejämme, joissa työtä tehdään yhdessä ammattitaidolla!

Jampankaaren palvelupiha tarjoaa monimuotoista asumista ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Ympärivuorokautista asumispalvelua on Vaahtera-, Pihlavisto- ja Lehmustokodissa. Pihapiirissä on lisäksi Tammistokoti, joka toimii yhteisöllisen palveluasumisen yksikkönä. Jampankaaren palvelupihassa työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Haettavat kesäsijaisuudet sijoittuvat Vaahterakotiin, jossa on yhteisöllistä asumista, ympärivuorokautista palveluasumista ja lyhytaikaishoitoa. Työhön kuuluu lähihoitajan moniammatillinen hoitotyö yhdessä muun tiimin kanssa. Päivittäinen työ on monipuolista ikäihmisten hoitoa, tukemista sekä ohjaamista. Työ on 3-vuorotyötä, käytössämme on autonominen, työhyvinvointia tukeva työvuorosuunnittelu.

Toivomme sinulla olevan positiivinen palveluasenne, kykyä työskennellä itse- ja yhteisöohjautuvasti sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työn tekemiseen tarvitset hyvän suomen kielen kirjallisen sekä suullisen osaamisen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (lähihoitajaopiskelija 120 op tai enemmän tai sairaanhoitajaopiskelija 140 op). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Kysy rohkeasti lisätietoja työstä sekä yksiköstä palveluasumisen esimieheltä, Heini Manninen, 050 497 9877 heini.manninen@keusote.fi tai vastaavilta sairaanhoitajilta Anni Happonen, 050 497 1999, anni.happonen@keusote.fi tai MillaMaria Aro, 050 497 9123 millamaria.aro@keusote.fi

Haastattelemme hakijoita ja teemme työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 6.5.-15.9.2024.2024 välisellä ajalla.
  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 11.4.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.