Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Pornaisten kotihoito

  • Sijainti Pornainen
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Pornaisten kotihoito

Lähihoitaja tule kesätöihin Pornaisten kotihoitoon!

Keusoten kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa vuoden jokaisena päivänä ja kotona asuminen koetaan turvalliseksi. Työ on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä. Jotta laadukas työ on mahdollista myös kesän aikana, haemme kesäajalle lähihoitajia vahvistamaan tiimejämme.

Pornaisten kotihoidossa työskentelee sairaanhoitaja ja lähihoitajia. Olemme huumorintajuinen porukka ja huolehdimme uuden työntekijän hyvästä perehdyttämisestä, sillä haluamme, että viihdyt meillä. Työvuorot suunnitellaan asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Pornainen on pieni maalaismainen kunta, jossa on helppo viihtyä.

Lähihoitajan työ koostuu päivittäisistä asiakaskäynneistä, hoidon suunnitellusta ja arvioinnista. Tukena kesätyöntekijöille on aina vakituiset, kokeneet tiimin työntekijät. Työtä tehdään 2-vuorotyössä viikon jokaisena päivänä.

Kotihoidossa työskentelyyn tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ajokortti ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (lh-opiskelija 120 op tai enemmän tai sh-opiskelija 140 op). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Lääkeluvat voit suorittaa meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Kysy lisää työstä ja mahdollisuuksistasi kotihoidon esihenkilöltä, Irina Lepistö, 050 497 4322, irina.lepisto@keusote.fiHaastattelemme hakijoita ja teemme työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2024 välisellä ajalla.
  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2653,39 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu Keusoteen työnantajana sekä tehtävässä vaadittaviin lupiin sekä todistuksiin kotisivujemme kautta: www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 28.3.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.