Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö, Tuusula

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö, Tuusula

Terveydenhuolto alan ammattilainen tai opiskelija, tule Hyrylän kuntouttavaan lyhytaikaishoidon yksikköön kesäsijaiseksi! 

Kuntouttava lyhytaikaishoidon yksikkö on 29-paikkainen yksikkö, joka palvelee intervalli- ja arviointiasiakkaita. Asiakkaan kokonaishoidon toteutukseen osallistuu moniammatillinen tiimi, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja tarvittaessa lääkäristä, fysioterapeutista sekä sosiaaliohjaajasta. Omaiset, läheiset, SAS-koordinaattori (selvitä-arvioi-sijoita) ja kotihoito ovat yhteistyökumppaneina arvioinnin ja kotiutuksen suunnittelussa. Työpiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Hyrylässä linja-autoaseman vieressä. Autolla liikut Tuusulan moottoritietä pitkin Helsingistä ruuhkaa vastaan. 

  • Intervalli-toiminnan lähtökohtana on asiakkaan kotona pärjäämisen jatkuminen ja mahdollistaa omaishoitajalle/läheiselle vapaata arjen hoitotyöstä ja parantaa asiakkaan ja hänen läheisensä elämänlaatua.  
  • Arviointiyksikön toiminnan periaatteena on asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kohentaminen sekä palvelutarpeen selvittely niille, joilla ei ole vuodeosastohoidon tarvetta, mutta kotiutuminen tai kotona pärjääminen ei vielä ole mahdollista.  Arviointijaksolla asiakkaan tilannetta arvioidaan ympärivuorokautisesti ja moniammatillisesti. Tavoitteena on kotiutuminen. 

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu lääkehoidon ja sairaanhoidon kokonaisvastuu, asiakkaiden kuntoutumisen tukeminen arjessa, toimintakyvyn arviointi, kotiutuksen suunnittelu ja toteuttaminen, sekä moniammatillinen yhteistyö. Työ on 2-vuorotyötä ja työaikamuotona jaksotyö. 

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitotyö sekä asiakkaan kuntoutumisen edistäminen arjessa, toimintakyvyn arviointi, jatkohoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työ on 3-vuorotyötä ja käytössämme on työaika-autonomia, jonka mukaan on mahdollisuus vaikutta työvuoroihinsa. 

Tarjoamme monipuolisen sekä mielenkiintoisen työn. Vastassa sinua on mukava työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme ja huolehdimme yksikkökohtaisesta perehdytyksestä. Tässä työssä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja vahvistamaan omaa ammatillista osaamistasi. 

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat, jolla on riittävä määrä suoritettuna ammatillisia opintoja. Eduksi katsomme voimassa olevat lääkeluvat.

Lisätietoja antaa yksikön esimies Birgit Gleisner, 050 497 2018, birgit.gleisner@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla.
  • Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. 
  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk.
  • Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 28.3.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.