Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Järvenpään Lampipuiston asumispalvelu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Järvenpään Lampipuiston asumispalvelu

Kesä Lampipuiston asumispalvelussa? 

Tule viihtymään mukavaan työporukkaan ja tekemään työtä autismikirjon pariin.  

Lampipuistossa tuotetaan asumispalvelua vammaispalvelulain mukaisesti. Asiakaspaikkoja Lampipuistossa on yhteensä 19.

Asukkaat ovat pääsääntöisesti nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat tukea ja valmennusta mahdollisimman itsenäisen elämän harjoitteluun. Työ on asiakkaiden kanssa ihmislähtöistä, asiakkaan omaa näkemystä kunnioittavaa ja tukevaa. Asiakkaiden kanssa suunnitellaan yhdessä arkeen ohjausaikoja, jolloin ohjaaja on asiakkaan tukena sovituissa asioissa. Asiakkaiden kanssa tehdään töitä yhdessä suunnitellen, itsenäisyyttä ja osallisuutta tukien sekä huomioiden.

Rakennus on kolmikerroksinen kerrostalo. Lampipuisto sijaitsee Järvenpäässä lähellä keskustan palveluita. 

  • 1. kerroksessa sijaitsee ryhmäkoti, jossa asuu viisi (5) autisminkirjon asiakasta. Ryhmäkodilla asiakkaat tarvitsevat paljon tukea arjessa sekä struktuurit ovat heille tärkeitä.
  • 2-3. kerroksessa asuu yhteisöllisen asumisen asiakkaita, asuntoja on yhteensä 14 kpl. Yhteisöllisen asumisen asiakkaiden kanssa suunnitellaan yhdessä arkeen ohjausaikoja, jolloin ohjaaja on asiakkaan tukena sovituissa asioissa.

Haettavan ohjaajan työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille, työ voi sisältää myös yötyötä. Työssä edellytetään lääkelupia. Lääkeluvat suoritettava mahdollisimman pian työn aloittamisen jälkeen. 

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Lisätiedot antaa asumispalveluiden esihenkilö Nina Hintikka 050 497 2821, nina.hintikka@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita hakuajan, joten kerrothan kattavasti itsestäsi sekä osaamisestasi. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde (3-4 työntekijää) ajalle 1.5.-8.9.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso voidaan sopia yksilöllisesti. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.