Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Hyvinkään Martin ryhmäkoti

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Hyvinkään Martin ryhmäkoti

Tule tekemään hyvällä fiiliksellä kesä kanssamme Martin ryhmäkotiin!

Martin ryhmäkodissa asuu aikuisia kehitysvammaisia henkilöitä, jotka tarvitsevat yksilöllistä apua ja ohjausta. Martin ryhmäkoti sijaitsee Martin kaupunginosassa, pientaloalueella noin kolmen kilometrin päässä Hyvinkään rautatieasemalta. Rautatieasemalta kulkee lähiliikenteen bussi Marttiin.

Martissa työskentelee ammattitaitoinen 15 henkilön henkilöstö. Asumisyksikössämme on kolme tupaa, joissa kussakin on viiden asiakkaan koti. Työ asukkaidemme parissa on mielenkiitoista, vaihtelevaa sekä ammatillisesti monipuolista. Asukkaamme ovat suurimmaksi osaksi paljon apua tarvitsevia iäkkäämpiä henkilöitä. Meillä on käytössämme monenlaisia apuvälineitä helpottamaan asiakastyötä sekä teemme työtä pareittain, eli yksin ei kenenkään tarvitse jäädä. Asukkaat saavat meiltä yksiköllistä palvelua ympärivuorokautisesti, joten työmme on 3-vuorotyötä.

Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä asiakaslähtöinen ja rohkea työote ovat työssämme tarpeen. Asiakkaidemme mielestä hyvä ohjaaja kunnioittaa asiakasta ja antaa hänen elää omaa elämäänsä, kohtelee asiakasta kuin aikuista ihmistä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat, sillä lääkeluvat eivät ole välttämättömät. 

Lisätiedot antaa palveluasumisen esihenkilö Nina Eskola, puh. 040 304 7018, nina.eskola@keusote.fi. Kontatoimme hakijoita hakuaikana, kerrothan kattavasti itsestäsi. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde (5 työntekijää) ajalle 27.5.-1.9.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso voidaan sopia yksilöllisesti. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana Keusoten rekrysivuston kautta. Linkki Keusoten rekrysivustolle.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.