Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Hoiva-avustajaksi Riihikodon Palveluasumiseen

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 29.02.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Hoiva-avustajaksi Riihikodon Palveluasumiseen

Hoiva-avustaja tai alalle valmistuva, tule kesäksi Tuusulan Riihikotoon!

Suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä sinulle sopiva sijaisuus – vaikka sitten pidemmäksikin ajaksi ensi syksyyn. 

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee aivan Tuusulan väylän vieressä Riihikalliossa. Talossa on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111. Meillä on 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 palveluasumisen- ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa. Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Toimintamme pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen. Työ tarjoaa monipuoliset työtehtävät. Haettaviin tehtäviin kuuluvat erilaiset hoitotyön avustavat tehtävät.

Haluamme jokaisen kokevan työnsä merkitykselliseksi ja haluamme mahdollistaa kehittymisen niin yksilönä, kuin työyhteisönä. Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön sekä viihtyisän työympäristön. Töissä yksikään päivä ei ole samanlainen, joten työn monipuolisuus loistava mahdollisuus myös kehittää omaa ammattitaitoaan, oppia uutta tai ylläpitää jo olemassa olevaa osaamistaan.  

Tehtävässä korostuu sydämellinen sekä ihmislähtöinen asenne. Omaathan hyvän palveluasenteen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. 

Kelpoisuusehtona on hoiva-avustajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Huomioimme myös hakijat, jotka ovat valmistumassa. 

Kysy lisätietoja palveluasumisen esihenkilöiltä Milla Kauppinen, 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi  tai Niina Kantola-Leskinen, 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.6.-31.8.2024 välisellä ajalla. Räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus ja meillä on mahdollisuus jatkaa vielä pitkälle syksyyn. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2143,14 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, – ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.