Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Hoiva-avustaja, Hyvinkään kotihoito, alle 3kk

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 21.03.2024, 8:00
  • Suljettu 26.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Hoiva-avustaja, Hyvinkään kotihoito, alle 3kk

Hei lähihoitajaopiskelija tai valmistunut hoiva-avustaja! Haemme kotihoitoon hoivatyön tueksi työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin kesän ajalle. 

Tarjoamme nyt rekrytointibonuksen kotihoidon kesätyöntekijöille.

Rekrytointibonus on voimassa 1.5.-31.8.2024 välisen ajan ja koskee kaikkia uusia sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä hoiva-avustajia, jotka tekevät työsopimuksen 30.4.2024 mennessä.

  • 1 kuukauden mittainen työsuhde = 300 €
  • 2 kuukauden mittainen työsuhde = 600 €
  • 3 kuukauden mittainen työsuhde = 900 €
  • 4 kuukauden mittainen työsuhde = 1100 €

Hyvinkään kotihoito toimii alueellisissa tiimeissä, joissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoivatyöntekijöitä. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Panostamme hyvään perehdytykseen, jotta jokainen kokee olevansa tervetullut meidän porukkaan.

Työ on itsenäistä asiakkaan kotona tapahtuvaa, kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoivatyötä.

Tehtävässä edellytetään asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme hoitotyön tuntemusta. Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat välttämättömiä. Lisäksi eduksi on ajokortti työn luonteen vuoksi sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusehtona on hoiva-avustajan tutkinto. Haussa huomioidaan myös ensimmäisen vuoden lähihoitaja opiskelijat.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset sijaisuudet ajalle 27.5-25.8.2024. Sijaisuuden kesto voidaan sopia sinulle sopivaan ajankohtaan kyseiselle ajanjaksolle.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2143,14 e/kk (pätevä). Lisäksi maksamme mahdolliseen työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Kotihoidon esihenkilö Anette Salo, puh. 050 497 1849, anette.salo@keusote.fi. Kerrothan itsesästi kattavasti, sillä kontaktoimme ja teemme valintoja koko rekrytoinnin.  

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.