Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Henkilökohtainen avustaja, Keusoten alue

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 12.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Henkilökohtainen avustaja, Keusoten alue

Kiinnostaisiko Sinua monipuolinen ja merkityksellisen työ? 

Emme odota sinulta sote-ammattia vaan tässä tehtävässä Sinun persoonasi ja taito kohdata ihmisiä on isossa roolissa. Tule kesäksi henkilökohtaiseksi avustajaksi Keusoten alueelle.

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukaista palvelua, jonka sisällön määrittää asiakas. Henkilökohtainen apu toteutetaan asiakkaan omassa ympäristössä ja hänen tarpeidensa mukaisena. Yksikkö on juuri perustettu ja rakennamme työyhteisöä, joka arvostaa hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Henkilökohtaisella avulla mahdollistetaan vammaisen henkilön itsenäinen elämä, itsemääräämisoikeuden toteutuminen sekä edellytykset toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä. Henkilökohtainen avustaja auttaa asiakasta kotona ja kodin ulkopuolella sellaisissa toimissa, joita asiakas tekisi ilman vammaansa itsenäisesti.

Henkilökohtaisen avustajan tehtävät määräytyvät aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden, elämäntavan ja tilanteen mukaisesti. Henkilökohtainen apu toteutuu avustamisena päivittäisissä toimissa, työssä, opiskelussa ja vapaa-ajalla. Työ edellyttää liikkumista ja oman auton käyttö on joissain tilanteissa tarpeellista, jolloin matkakulut korvataan.

Keusoten henkilökohtaisen avun oma avustajatoiminta on Keusoten oma yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta henkilökohtaisen avun palvelua päivä ja ilta-aikaan. Palvelemme asiakkaitamme myös henkilökohtaisen avun kartoitustoiminnassa sekä työnantajamallin sijaistarpeissa. 

Tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytyksen tehtävään, kokeneen lähiesihenkilön sekä tiimin tuen. Meillä voit vaikuttaa omaan työhösi, lisäksi saat työn iloa edistävän ilmapiirin. Tehtävän hoitamisessa korostuvat luotettavuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia asiakaslähtöisesti ja joustavasti vaihtuvien tilanteiden ja tarpeiden mukaan.

Avustajalta edellytetään asiakasta kunnioittavaa työotetta. Avustajan tehtävänä ei ole tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta, vaan auttaa häntä toteuttamaan omia valintojaan arjessa. Työssä edellytetään 18-vuoden ikää,  riittävää suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä ja psyykkistä jaksamista sekä itsenäistä työotetta. 

Henkilökohtaiseen avustamiseen ei ole muodollisia pätevyysvaatimuksia. 

Lisätietoja antaa henkilökohtaisen oman palvelutuotannon esihenkilö Sami Niemi-Ruuth, 050 497 2610, sami.niemi-ruuth@keusote.fi. Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet (2kpl) 3.6.-31.7.2024 väliselle ajalle.
  • Tehtäväkohtainen palkka 2143,14 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika on jaksotyö, jossa myös ilta- ja viikonlopputyötä. Vuorolisät TES:n mukaan.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin sekä muihin vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana: www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.