Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Heikkilän asumispalvelu, Nurmijärvi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 11.01.2024, 13:30
  • Suljettu 12.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Heikkilän asumispalvelu, Nurmijärvi

Tule tekemään kesäfiilis Nurmijärven Heikkilän asumispalveluun.

Heikkilän asumispalveluyksikössä on yhteisöllisen asumispalvelun ryhmäkoti ja sieltä annetaan myös tuetun asumisen ohjausta lähialueiden itsenäisesti asuville tukiasukkaille. Ryhmäkodin ja tuetun asumisen toiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää asukkaiden omatoimisuutta ja elämänhallintaa. Tavoitteena on ohjata ja tukea asukkaita yksilöllisesti kaikilla jokapäiväisen elämän osa-alueilla niin, että he voivat elää mahdollisimman itsenäistä ja oman näköistään elämää. Heikkilän tärkein tavoite on olla koti, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi sekä itsenä tärkeäksi ja hyväksytyksi.

  • Ohjaajana tehtävänäsi on ohjata, tukea ja avustaa asukkaita yksilöllisesti, itsemääräämisoikeutta ja yhteisöllissyyttä vahvistaen kaikissa asumisen ja arkielämän asioissa, kuten ruuanlaitossa, itsestä ja kodista sekä terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimisessa, asioimisessa ja liikkumisessa, rahankäytössä ja sosiaalisissa suhteissa. 
  • Työ vaatii paljon itsenäisyyttä ja on 2-vuorotyötä viikon jokaisena päivänä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työn hoitamisessa on etu, jos sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkinto.

Lisätiedot antaa tuetun asumisen esihenkilö Kirsi Hirsimäki, puh. 050 497 2426, kirsi.hirsimaki@keusote.fi.

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 1.6.-31.8.2024. Työsuhteen kesto ja ajanjakso vodaan sopia yksilöllisesti. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lääkelupien puuttumisesta palkkaan tulee vähennys. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 14.00.

 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.