Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

FYSIOTERAPEUTTI, Riihikodon palveluasuminen

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

FYSIOTERAPEUTTI, Riihikodon palveluasuminen

Tule fysioterapeutiksi Riihikotoon Hyrylään! 

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee aivan Tuusulan väylän vieressä Riihikalliossa ja talossa on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111. Meillä on 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 palveluasumisen- ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa.

Fysioterapeutin työ on monipuolista asukkaan kotona tapahtuvaa toimintakyvyn arviointia ja tukemista sekä ohjausta ja neuvontaa. Toimit yksiköiden kuntoutuksen asiantuntijana ja yhdessä muiden työryhmän jäsenten kanssa ylläpidät ja edistät asukkaiden toiminta- ja liikuntakykyä. Arvioit apuvälineiden tarvetta ja koordinoit yksikön apuvälinevirtaa. Työssäsi kannustat ja tuet henkilökuntaa asukkaiden voimavaralähtöisessä työskentelyssä.

Meillä on hyvät kulkuyhteydet linja-autolla ja toimipisteemme on ihan Tuusulanväylän päädyssä.  Meillä on myös käytössä ilmainen pysäköintimahdollisuus autolle ja riittävästi parkkitilaa. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kykyä itse- ja yhteisöohjautuvaan työskentelyyn.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään vanhustyötä aitiopaikalta yhdessä asukkaiden, heidän läheisten ja muun hoitotiimin kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on fysioterapeutin tutkinto. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.  
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Jos sinulle jäi kysyttää, ole yhteydessä esihenkilö Milla Kauppiseen, puh. 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi  tai Niina Kantola-Leskiseen, puh. 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi. 

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.