Keski-Suomen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja (Palokan terveysasema, Jyväskylä)

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 10.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 15:45
  • 27.05.2024, 15:45

Sairaanhoitaja (Palokan terveysasema, Jyväskylä)

Sairaanhoitaja (Palokan terveysasema, Jyväskylä), Keski-Suomen hyvinvointialue, Jyväskylä

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee avosairaanhoitoon Palokan terveysasemalle

SAIRAANHOITAJAA heti/sopimuksen mukaan – 31.12.2024

Tehtävänkuvaan kuuluvat sairaanhoitajan tehtävät avosairaanhoidossa sekä hoidon tarpeen arviointi puhelimessa, vastaanotolla ja palvelupisteellä sekä tarkkailun tehtävät.

Haemme ammattitaitoista ja työstään innostunutta sairaanhoitajaa. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Eduksi luetaan kokemus avosairaanhoidon sairaanhoitajan vastaanottotyöstä ja tarkkailusta sekä perusterveydenhuollon päivystystoiminnasta. Tehtävä edellyttää ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa. Tehtävässä tarvitaan myös terveydenhuollon sovellusten ja ohjelmien osaamista.

Avosairaanhoidon vastaanotolla pääset työskentelemään sairaanhoitajana monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle osaavan taustatiimin, mahdollisuuden kehittää työtä ja osaamistasi. Meillä voit aina konsultoida toista ammattilaista! Sairaanhoitajan työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, .SOTE-sopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

osastonhoitaja Tuula Jaakkola
p. 040 352 0796
tuula.jaakkola (at) hyvaks.fi
Yhteystiedot:Jaakkola, Tuula, tuula.jaakkola@hyvaks.fi, 0403520796
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: