Kauhavan seurakunta

Seurakuntamestarin virka

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 16.03.2024, 0:00
  • Suljettu 05.04.2024, 15:00

Seurakuntamestarin virka

SEURAKUNTAMESTARIN

VIRKA

KAUHAVAN SEURAKUNNASSA – YLIHÄRMÄN KIRKKOPIIRISSÄ

 

Edeltäjän eläköitymisen vuoksi haetaan Kauhavan seurakunnassa vakituiseen virkasuhteeseen uutta seurakuntamestaria. Pääasiallisena työpaikkana on Ylihärmän kirkkopiiri.

Seurakuntamestarin tehtäviin sisältyy toimiminen kirkkosuntiona sekä kiinteistöjen hoitajana. Lisäksi työtehtäviin sisältyy olennaisena osana haudankaivuu. Kokemus koneellisesta kaivuutyöstä on eduksi tehtävää täytettäessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on seurakuntamestarin tai kiinteistöjen hoitoon soveltuva ammattitutkinto tai vastaavat työkokemuksella hankitut tiedot ja taidot. Seurakunta korostaa erityisesti valittavan henkilön soveltuvuutta tehtävään. Tehtävän hoito edellyttää liikkumista tarvittaessa koko Kauhavan seurakunnan alueella, joten oma auto ja ajokortti ovat työssä välttämättömiä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja tietotekniikan perustaitojen hallintaa. Erityiseksi ansioksi luetaan taito tehdä pieniä korjaustöitä kiinteistöissä. Hakijalta edellytetään evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä.

Täydellinen hakuilmoitus löytyy seurakunnan kotisivuilta www.kauhavanseurakunta.fi

Hakuaika kestää 05.04.2024 klo 15.00 saakka.

KAUHAVAN SEURAKUNNAN KIRKKONEUVOSTO

Osaamisalue: