Kainuun hyvinvointialue

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 01.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 15:00
  • 03.05.2024, 15:00

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, 2 paikkaa, Kainuun hyvinvointialue, Kajaani

Yksikkö toimii Kajaanissa Intelli-rakennuksessa Seminaarin alueella ja yhteensä tiimiimme kuuluu kuusi sairaanhoitajaa. Tarjoamme palveluita yli 18-vuotiaille kainuulaisille erilaisiin mielenterveyden häiriöihin sekä riippuvuusongelmiin. Toimintamme periaatteena on tuottaa palvelut asiakaslähtöisesti, perhekeskeisesti ja avohoitopainotteisesti.

Työtehtäviin kuuluvat mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kotikuntoutus, lääkehoidon toteutus sekä myös läheisten hoito ja ohjaus, motivointi sekä verkostotyö. Työ on liikkuvaa ja käytössämme on leasing-autoja. Edellytämme sitoutumista tarpeenmukaiseen hoitomalliin ja tapauskohtaiseen työryhmätyöhön. Lisäksi saat jakaa ja hyödyntää omia vahvuuksiasi työyhteisön ja -yksikön kehittämiseksi ja edistät omalta osaltasi työyhteisön hyvää yhteishenkeä ja Kainuun hyvinvointialueen arvojen mukaista toimintaa.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen työympäristön ja moniammatillisen, asiantuntevan työyhteisön tuen sekä Mehiläisen työterveyshuollon palvelut. Otathan yhteyttä ja haethan joukkoomme tekemään arvokasta työtä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, sairaanhoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä, psykoterapeuttiset valmiudet ja/tai psykoterapeutin koulutus. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutumista oman ammattitaidon ja työyksikön kehittämiseen, vastuullista asennetta ja joustavuutta. Valinnassa painotamme sopivuutta tehtävään. Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluesihenkilö Sannamari Oinoselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: ”sairaanhoitajat kotikuntoutus”
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2931,30 €/kk
Työ alkaa:02.09.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Apulaispalveluesihenkilö Riikka Kahilakoski, p. 044 797 0129, riikka.kahilakoski@kainuu.fi
Palveluesihenkilö Sannamari Oinonen, p. 044 797 0285, sannamari.oinonen@kainuu.fi
Palveluyksikköpäällikkö Marja-Leena Leinonen, p. 050 597 4739, marja-leena.leinonen@kainuu.fi
Yhteystiedot:0447974883
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: