Kaarea Oy

Kokki

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:55
  • 30.06.2024, 23:55

Kokki

Kokki, Kaarea Oy, Turku

Haemme ammattitaitoista, reipasta ja oma-aloitteista kokkia monipuolisiin työtehtäviin Syvälahden koulun keittiöön kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu ruoan valmistaminen päiväkoti- ja koulukohteisiin, huomioiden myös erityisruokavaliot. Tarvittaessa tehtäviisi voi kuulua myös muita keittiön monipuolisia tehtäviä. Työ on aamupainotteinen ja viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi ripeää työotetta, tarkkuutta ja luovuutta. Odotamme sinulta positiivista ja palveluhenkistä asennetta ja vankkaa työskentelyotetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä tiimityötaitoja. Kokemus dieettikokkina katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Meillä pääset tekemään mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvaintaTes palkkaryhmä RUC ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.
Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hyppää Kaarean polulle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, AvaintaTes palkkaryhmä R
Työ alkaa:26.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: