JTK Power

Operatiivinen ostaja / kontrolleri

  • Sijainti Vörå
  • Julkaistu 23.03.2024, 0:00
  • Suljettu 14.04.2024, 23:59

Operatiivinen ostaja / kontrolleri

Oletko sinä yrityksen tärkeistä luvuista vastaava ja hankintoja toteuttava

OPERATIIVINEN OSTAJA / KONTROLLERI

 

Tehtävässä tulet tekemään operatiivista ostoa sekä olet mukana varmistamassa yrityksen hankintojen oikea-aikaisuudet ja hinnat, pitäen samalla huolta laadusta. Pystyt tekemään ennusteita alihankintaketjun kapasiteetin varmistamiseksi.

Vastaat sisäisen laskennan sekä varaston kuukausiraportoinnista. Teet ennustuslaskelmia yhdessä Talousjohtajan kanssa budjetointiin liittyen ja dataa analysoiden pystyt tekemään kustannuslaskentaa sekä tasapainoittamaan toimittajilta tilattavan tavaran ja varaston riittävyyttä.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta valmistavasta teollisuudesta sekä sisäisestä laskennasta. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kieli katsotaan etuna. Persoonana olet innokas oppimaan uutta ja toimit hyvässä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimijoiden kanssa. Uskallat kyseenalaistaa, ja tarttua kiinni asioihin.

Etsimme ihmistä, joka jakaa meidän arvomme, haluaa oppia lisää, haastaa itseään ja tehdä työnsä hyvin. Meille on ominaista halu kehittyä jatkuvasti. Jos sinulla on tarvittava määrä kunnianhimoa, autamme sinua mielellämme matkallasi kohti urasi huippua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden olla osana kansainvälistä yritystä, jossa pääsee oikeasti tekemään ja vaikuttamaan sekä näkemään oman työnsä jäljen.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 14.4.2024.

JTK Power

Osaamisalue: ,

JTK Power

JTK Power Group on keskiraskas konepajayritys. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme äänenvaimentimia, väestönsuojalaitteita, vaativia hitsattuja ja koneistettavia tuotteita sekä tarjoamme mekaanista ja akustista palvelua.