Joensuun kaupunki

Uraohjaaja

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 22.03.2024, 14:00
  • Suljettu 05.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Uraohjaaja

Joensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Haemme nyt Joensuun Ohjaamoon uraohjaajaa.

Ohjaamo on 16–29-vuotiaille suunnattu matalan kynnyksen palvelu, joka tarjoaa työhön, koulutukseen ja muihin elämän kysymyksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Ohjaamossa työskentelee eri alojen ammattilaisia, jotka tukevat, neuvovat ja ohjaavat asiakasta monikanavaisesti hyödyntäen olemassa olevia palveluja ja yhteistyöverkostoja sekä osallistuvat Ohjaamo-toiminnan kehittämiseen.

Uraohjaaja tukee nuorta tunnistamaan kykynsä, osaamisensa ja kiinnostuksensa sekä auttaa nuorta tekemään koulutuksellisia ja työuraan liittyviä urapohdintoja, valintoja ja päätöksiä. Koulutusvaatimuksena opinto-ohjaajan koulutus.

Odotamme kokeilevaa, ketterää työotetta ja vahvaa tahtoa hakea asiakaskohtaisia ja vaikuttavia ratkaisuja.  Uskot vuorovaikutuksen voimaan ja haluat tarjota nuorelle aidon kohtaamisen. Sinulla on kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, luovit sujuvasti verkostoissa ja heittäydyt rohkeasti pelikentälle. Työskentely monialaisen työyhteisön jäsenenä edellyttää hyviä työyhteisötaitoja. Katsomme eduksi englannin kielen taidon. 

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:sin mukaisesti,  2709,73 euroa/kk sekä mahdolliset kokemusvuosilisät.  

Työsuhde solmitaan aluksi 31.12.2024 saakka. Työn aloitus 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan heti kun mahdollista. Tehtävään haetaan valtion avustusta, jota haettavissa 31.12.2026 saakka.

Työpaikkamme ovat savuttomia. 

Tehtävässä noudatetaan KVTES:sin mukaista koeaikaa.  

Hakuaika päättyy 5.4.2024 klo 15.00. Haastattelut toteutetaan 8.4.2024.

Annamme lisätietoa tehtävään liittyen sähköpostilla kaija.turunen@joensuu.fi.  

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote.

 

Osaamisalue: , ,