InSolution Oy

Ohjausjärjestelmien sovelluskehittäjä (vanhempi)

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.10.2024, 23:59
  • 08.10.2024, 23:59

Ohjausjärjestelmien sovelluskehittäjä (vanhempi)

Ohjausjärjestelmien sovelluskehittäjä (vanhempi), InSolution Oy, Tampere

Me olemme InSolution – kasvava joukko teollisen ohjelmoinnin, automaation, robotiikan ja tietojärjestelmien asiantuntijoita, jotka syttyvät ongelmien ratkaisemisesta, uuden oppimisesta sekä kättensä jäljen näkemisestä. Arvostamme asiakkaitamme, toisiamme ja työmme vaikuttavuutta.

Maksimoimme asiakkaidemme tuottavuuden automatisoimalla tuotanto- ja dataprosesseja. Tätä kehitystä kutsumme maksimaatioksi. Asiakkaitamme ovat johtavat koneenrakentajat, valmistava teollisuus, konepajat sekä IoT- ja bioenergia-alan laitevalmistajat. Työssämme yhdistyy fyysinen ja digitaalinen todellisuus – pääsemme näkemään sen, kuinka robotit, automaatiolinjat ja kokonaiset tehtaat tanssivat koodin tahtiin. Käytämme työssämme maailman johtavien automaatiojärjestelmätoimittajien kuten Beckhoff Automation CodeSys -pohjaisia IEC 61131-3 standardin mukaisia ohjausjärjestelmätyökaluja ja kehitysympäristöjä.

Työssäsi sinulle on tärkeää tarkka tekninen suunnittelu ja sovelluskehityksen toimiva kokonaisuus. Sinun vastuullasi on ohjausjärjestelmien sovelluskehitys ja integrointi yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on jo merkittävä kokemus (5 vuotta tai yli) vastaavasta tuloksellisesta työskentelystä teollisuuden parissa.

Tehtäväsi vaatii syvällistä teknistä osaamista ja kykyä kehittää ohjausjärjestelmien sovelluksia. Sinun tulee olla perehtynyt ohjausjärjestelmätyökaluihin ja kehitysympäristöihin, kuten Beckhoff Automation CodeSys -pohjaisiin ratkaisuihin. Työsi sisältää sovelluskehitystä, integrointia ja testausta varmistaaksesi, että ohjausjärjestelmät toimivat sujuvasti ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Luovuutesi on tärkeää tässä tehtävässä, sillä tarvitset sitä keksiessäsi teknisiä ratkaisuja ja optimoidessasi ohjausjärjestelmien toimintaa. Kommunikoit tiimin ja asiakkaiden kanssa, selittäen tekniset taustat ja esitellen kehittämiäsi sovelluksia ja prototyyppejä. Olet proaktiivinen ja kykenet toimimaan nopeasti tarvittaessa, tarjoten teknistä tukea ja ratkaisuja.

Meillä InSolutionilla on sellainen asenne, että onnistumiset ovat yhteisiä ja ongelmista puhutaan avoimesti, eikä kaveria jätetä. Lisäksi työntekijöiden vapaa-aikaa arvostetaan.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Juha Katajisto, juha.katajisto@insolution.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: