Hyria koulutus Oy

Kiinteistönhoitaja

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.05.2024, 23:59
  • 01.05.2024, 23:59

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitaja, Hyria koulutus Oy, Hyria Hyvinkää, Karankatu 3-5, Hyvinkää

Haemme ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen tehtävään (vuorotteluvapaan sijaisuus) ajalle 8.7.2024 – 11.1.2025. Työssä huolehdit kiinteistöjemme ylläpidosta, teknisten korjaustöiden suorittamisesta sekä ulkoaluetöistä.

Tehtävään valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Niiden mukaan henkilön tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana, ja lisäksi vähintään yhden seuraavista ehdoista tulee täyttyä:
– henkilö on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
– henkilö on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi
– henkilö on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai vähintään kuuden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Eduksesi luemme voimassa olevat pätevyyskoulutukset (mm. työturvallisuuskortti, tulityökortti ja ensiapukoulutus). Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta sähköisten työkirjojen ja erilaisten järjestelmien käytöstä. Kiinteistötekniikan kehittyminen ja verkottuminen vaativat kasvavassa määrin myös atk-taitojen hallintaa. Tehtävässä ajokortti on välttämätön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö). Tehtäväkohtainen palkka määräytyy Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö) vaativuusryhmän 3 mukaisesti, ja on 1998,76 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian toimipaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Kun aloitat, haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Opiskelijaravintolamme tarjoavat maksuttoman aamupuuron arkiaamuisin sekä henkilöstöhintaisen lounaan. Henkilöstötapahtumien ja työhyvinvointitoiminnan lisäksi tuemme sinua Smartum-edulla ja työsuhdepolkupyöräedulla sekä alennuksilla hyvinvointiklinikallemme. Joustavat työterveyspalvelumme ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Esihenkilömme ovat saaneet henkilöstökyselyissä huippuarvosanat ja me kyllä huomaamme, kun sinäkin onnistut työssäsi odotettua paremmin. Henkilöstön palkitsemisen periaatteista päätetään vuosittain yhdessä työntekijöiden edustajien kanssa. Kannustamme myös jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen.

Palkkaus:Muu, 1998,76 €/kk
Työ alkaa:08.07.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, 11.01.2025, Vuorotteluvapaan sijaisuus
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Käyttö- ja huoltopäällikkö Raimo Lönn, p. 040 705 2133 / raimo.lonn@hyria.fi
Yhteystiedot:Lönn, Raimo, raimo.lonn@hyria.fi, +38407052133
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: