HUS

Sairaanhoitajan sijaisia Päivystysvalvontaosasto

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 04.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitajan sijaisia Päivystysvalvontaosasto

Sairaanhoitajan sijaisia Päivystysvalvontaosasto, HUS, Espoo

Sinä sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, kiinnostaako sinua monipuolinen akuuttihoitotyö Jorvin päivystysosastolla? Parhaat kesätyöpaikat ovat jaossa nyt! Tarjoamme kesälle 2024 eri pituisia sijaisuuksia, työn aloitusajankohta ja työsopimuksen kesto neuvoteltavissa.

            Jorvin sairaalan päivystysosastolla hoidetaan sisätautien ja kirurgian erikoissairaanhoidon valvontaa, sydänvalvontaa, tarkkailua ja seurantaa vaativia aikuisia potilaita. Työ on nopeatempoista ja keskimääräinen hoitoaika on lyhyt. Työssä on eduksi monipuolinen hoitotyön osaaminen, hyvä paineen sietokyky ja yhteistyötaidot. Teemme työtä moniammatillisessa tiimissä. Asiakkaan ja työtoverin hyvä kohtaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

            Toivomme Sinun olevan innostunut kehittämään itseäsi akuuttihoitotyössä. Lähetä rohkeasti hakemus, vaikka Sinulla ei olisi aiempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä tai valvontapotilaiden hoitotyöstä. Perehdytämme kyllä ja loistavan tiimityön ansiosta täällä saat aina tukea kollegalta.

            Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kolmivuorotyön kehittyvässä työyksikössä, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja laaja-alainen perehdytys. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun sekä hyödyntää HUSin monipuolisia henkilöstöetuuksia. Tuemme myös mahdollisuutta työkiertoon kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi yhteispäivystyksessä tai varahenkilöstössä.

            Työn aloitus on 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet täytämme sopivan hakijan löytyessä.

            Palkkauksessa noudatamme Sote-sopimusta. Palkka muodostuu kuukausittaisesta työnvaativuuden arvioinnin mukaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä ja mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä, sekä vuorotyölisistä. Tämän lisäksi käytämme kertaluonteisista pikapalkitsemisista. Tämänhetkinen hälytyskorvauksemme on 150 EUR. Esimerkki sairaanhoitajan palkan muodostumisesta: Sairaanhoitaja tehtäväkohtainen palkka 2801,42-3200,09 EUR/kk + mahdollinen palvelusvuosilisä + mahdollinen henkilökohtainen lisä 0-250 EUR/kk.

            Tule mukaan aktiiviseen ja iloiseen joukkoomme! Lähetä hakemuksesi, niin olemme sinuun pian yhteydessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja.

            Sairaanhoitajaopiskelija: Sijaiseksi voimme palkata sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna 180 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Pyydämme sinua esittämään opintorekisteriotteesi, läsnäolotodistuksesi ja todistuksesi voimassa olevasta opiskeluoikeudestasi.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Osastonhoitaja Virve Mäkiranta, virve.makiranta@hus.fi, puh. 050 428 4707

            Ylihoitaja Anne Lunden, anne.lunden@hus.fI, puh. 040 610 8248

            Tietoa yksiköstämme

            Me yli tuhat akuuttihoidon ammattilaista työskentelemme HUSissa päivittäin potilaiden parhaaksi, heitä palvellen. Vastaamme HYKS-sairaanhoitoalueella sairaankuljetuksesta, aikuisten päivystyksistä, Päivystysapu 116117 -toiminnasta, HUS alueen ensihoidosta ja valtakunnallisesta Myrkytystietokeskuksesta. Akuutin päivystyslinjalla hoidamme potilaita sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että yhteispäivystyksissä Meilahden, Jorvin, Malmin, Peijaksen, Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa sekä Raaseporin perusterveydenhuollon päivystyksessä.

            Tavoitteemme on palvella päivystyspotilaita entistäkin sujuvammin ja paremmin sairaanhoitajien laaja-alaiseen osaamiseen perustuen.

            Lisää tietoa yksiköstämme alla olevista linkeistä

            Käy katsomassa tarkemmin sivuiltamme millaista akuuttihoitotyö meillä on https://www.hus.fi/tietoa-meista/ura-husissa/hoitajaksi-husiin/tule-tekemaan-parasta-akuuttihoitotyota-kanssamme

            Tsekkaa myös video työstämme yhteispäivystyksissä sekä päivystys- ja valvontaosastoillamme https://youtu.be/WDdQ2lEaMfk tai varahenkilöstössämme https://youtu.be/H-Fr9seCmgI

            Tietoa HUS-yhtymästä

            HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

            HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

            Katso Elämäntyössä-video YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=6LMmNO8VWrw

Palkkaus:HYVTES
Työ alkaa:10.01.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: