HUS

Sairaanhoitaja, Tulehduskeskus, Jatkuva haku

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Tulehduskeskus, Jatkuva haku

Sairaanhoitaja, Tulehduskeskus, Jatkuva haku, HUS, Helsinki

Hei sairaanhoitaja ja sairaanhoitajaopiskelija! Etsitkö uusia ammatillisia haasteita? Tule meille HUS Meilahden sairaala-alueelle Tulehduskeskuksen työyksiköihin täydentämään monipuolisesti osaavaa ja kehittämismyönteistä joukkoamme. Tulehduskeskuksen yksiköt sijaitsevat Kolmiosairaalassa ja Iho- ja allergiasairaalassa. Rakennamme yhdessä joka päivä erikoissairaanhoidon tulevaisuutta.

            Haemme joukkoomme Sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita (opintopisteitä vähintään yli 140) eri pituisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tulehduskeskus on monipuolinen toimiala, jossa pääset työskentelemään vuodeosastotoiminnoissa tai poliklinikalla.

            Sairaanhoitajana työssäsi korostuu hoitotyön kliininen asiantuntemus omalla erikoisalalla, potilaiden ja opiskelijoiden ohjaaminen sekä hoitotyön kehittäminen. Hoitotyön laatu, näyttöön perustuva toiminta, arvostava kohtaaminen sekä kollegiaalisuus ovat keskeisiä toimintaamme ohjaavia arvoja. Tulehduskeskuksessa toimii työyksiköt, joissa tuetaan toinen toisiaan. Tehtävät ovat monipuolisia ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa missä työpisteessä työskentelet oman perehtymisen mukaisesti.

            Voit olla sairaanhoitajana vastavalmistunut tai kokenut tai opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Perehdytämme sinut oman erikoisalasi ammattilaiseksi. Perehdytyksesi tukena on opetushoitaja (Kolmiosairaala), kollegat, apulaisosastonhoitaja ja osastonhoitaja. Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kasvuun ja urakehitykseen. Sairaanhoidon opiskelijana sinulla on mahdollisuus suorittaa halutessasi rajatut iv-lääkehoidon luvat – kysy tästäkin lisää. Onnistumisen kannalta kaikkein tärkeintä on sinun oma motivaatiosi. Arvostamme avoimuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityötaitoja.

            Sinulla on mahdollisuus työskennellä sairaanhoitajana useissa yksiköissä:
                 – Infektio-, iho ja reumasairauksien vuodeosasto
                 – Päiväsairaala
                 – Erilaiset poliklinikkatoiminnot

            Vuodeosastoilla työ on kolmivuorotyötä, päiväsairaalassa kaksivuorotyötä ja poliklinikalla on päivätyö. Myös osa-aikatyö on mahdollista – kysy lisää. Yksiköissämme on käytössä yhteisöllinen ja toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu. Pyrimme huomiomaan työntekijöidemme yksilölliset elämäntilanteet ja tukemaan joustavasti työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista.

            Monipuolinen koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden osaamisen ylläpitämiseen ja täydentämiseen. HUS:lla on monia työsuhde-etuuksia. Näistä esimerkkeinä ovat henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot, vuosittain jaettava kulttuuri- ja liikunta- ja työsuhdematkalippuetu (ePassi). Lisäksi HUS tarjoaa työntekijälle tuettua työpaikkaruokailua. Töihin pääsee kätevästi julkisen liikenteen avulla.

            Kiinnostuithan? Ole yhteydessä, kerron mielelläni sinulle lisää!

            Laitathan hakemukseesi, missä haluaisit työskennellä. Haastattelemme koko hakuprosessin ajan ja haku päättyy, kun olemme saaneet palkattua tarvittavan määrän henkilöstöä.

            Laillistetun sairaanhoitajan peruspalkka on 2801,42 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät ja palkka nousee palkkaohjelman mukaisesti siinä vaiheessa, kun työhösi sisältyy erikoissairaanhoidon vaativien perustehtävien lisäksi laaja-alaista ja syvällistä osaamista edellyttäviä erityistehtäviä. Sairaanhoitajaopiskelijan palkka määräytyy opintopisteiden mukaan.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu sairaanhoitaja, ensihoitaja tai terveydenhoitaja. Alan opiskelijoilla tulee olla opintopisteitä vähintään yli 140 ja olet kirjoilla oppilaitoksessa. Opintorekisteriote ja läsnäolotodistus on esitettävä ennen työsuhteen alkua.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Suunnittelija-Rekrytoija Anne Pitkälä, puh.040 482 5115

Palkkaus:sote
Työ alkaa:20.12.2023
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: