Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

YEK-lääkäriksi tai erikoistumaan Keusoteen

 • Sijainti Hyvinkää
 • Julkaistu 19.09.2023, 11:00
 • Haku päättyy Jatkuva haku
 • Jatkuva haku
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

YEK-lääkäriksi tai erikoistumaan Keusoteen

Tule meille Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle suorittamaan yleislääketieteen erityiskoulutuksesi (YEK) tai erikoistumiskoulutukseen tarvitsemasi terveyskeskuskoulutus!

Keusote tarjoaa monipuolisen ja innovatiivisen lääkäripoolin, jossa voimme räätälöidä erikoistumispolun sinun toiveidesi mukaan yhdessä. Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiivisen hoidon koulutusoikeudet. Koulutusylilääkärimme pitää huolen koulutuksesta ja oma ohjaaja erikoistumisestasi. 

Kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen ja tutkimus sekä kehitysyksikkömme ovat aktiivisia ja työnantajana tuemme tutkimusta. Meiltä löytyy tarvittaessa myös väitöskirjaprojekti ja ohjaaja. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla kuljet sujuvasti ruuhkaa vastaan pääkaupunkiseudulta.

Mitä mahdollisuuksia Keusotessa on YEK-lääkärien erikoistumispolussa?

 • Koulutusväylä yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) ja erikoislääkärikoulutuksen yhdeksän kuukauden terveyskeskusjaksoa suorittaville lääkäreille Lue lisää tästä linkistä. 
 • Tutustu lääkäreiden työtarjottimeen sekä erikoistumiskarttaan: tästä linkistä.

Mitä Keusote tarjoaa sinulle?

 • Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio- ja koulutusmahdollisuudet. 
 • Meillä on seniori tukea tarjolla, etkä ole ikinä yksin, sillä meillä on viikoittaiset yhteiskoulutukset ja konsultaatiotunnit. Meiltä saat myös jatkokoulutettavien lääkäreiden säännölliset pienryhmäohjaukset, sekä mahdollisuuden toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin koulutussopimuksen mukaisesti noin yhden päivän kuukaudessa. 
 • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet
 • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä. Pidemmillä työjaksoilla, sinulle kertyy myös palkalliset kesälomat. 
 • Tutustu lisää Keusoteen työnantajana sekä lue lisää henkilöstöetuuksistamme. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Missä voin toteuttaa erikoistumista ja osaamista?

Vastaanottopalveluissa työskentelet lääkärinä jollakin terveysasemistamme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä tai Tuusulassa. Monipuolisen vastaanottotyön lisäksi voit työskennellä lasten-, äitiys- tai ehkäisyneuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, tavallisimmin yhtenä päivänä viikossa. Sektorityön valinnassa pyrimme huomioimaan jatkokoulutettavien lääkäreiden omat koulutukselliset tavoitteet ja toiveet esimerkiksi tulevan erikoisalan suhteen.

Terveyskeskusvastaanoton lisäksi voit kartuttaa meillä koulutustasi mm. akuuttiosastoilla, kuntoutuskeskuksessa tai kotihoidossa. Näissä työtehtävissä voit suorittaa pakollisen 6 kuukauden sairaalajakson geriatrian tai fysiatrian koulutuksena, tai halutessasi myös osan pakollisesta 9 kuukauden yleislääketieteen terveyskeskuskoulutuksesta.  

Akuuttiosastolla vastaat lääkärinä perusterveydenhuollon osastohoidosta. Akuuttiosastot sijaitsevat neljässä toimipisteessä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä. Hyvinkään toimipisteessä akuuttisairauksien lisäksi osastoilla hoidetaan palliatiivista hoitoa, psykogeriatrista hoitoa sekä päihde- ja vierotushoitoa tarvitsevia potilaita. Teemme tiivistä yhteistyötä HUS Hyvinkään sairaalan kanssa niin hoitoketjujen, kuin koulutuksien osalta.

Kotisairaalassa toteutetaan sairaalatasoista hoitoa potilaiden kotona. Kotisairaalan lääkärinä vastaat potilaiden akuuttisairauksien hoidosta sekä palliatiivisesta hoidosta kotona toteutettuna, yhdessä kotisairaalan erikoislääkärien kanssa. Lääkärinä teet työtä kotisairaalan toimistolla ja kotikäynteinä yhdessä hoitajien kanssa. Kotisairaalan toimistot ovat akuuttiosastojen yhteydessä neljässä toimipisteessä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä. Kotisairaala on osa palliatiivista keskusta, johon kuuluu lisäksi Hyvinkään B-tason palliatiivinen tiimi (osasto) sekä palliatiivinen poliklinikka ja konsultaatiotoiminta. Työskentely myös näissä yksiköissä on mahdollista. 

Kotiin ja kuntoutukseen annettavan lääketieteelliseen tuen tiimissä voit työskennellä kotihoidossa, geriatrisessa keskuksessa ja Keusoten kuntoutuskeskuksessa. Työsi voi koostua myös eri yksiköiden yhdistelmästä. Keusoten kuntoutuskeskus on vaativaa kuntoutusta tarjoava kuntoutuskeskus, jossa on neurologista, fysiatrista ja geriatrista kuntoutusta sekä akuutti geriatrinen arviointiyksikkö, joka toimii läheisessä yhteistyössä kotihoidon kanssa. Geriatrian poliklinikka vastaa mm. muistidiagnostiikasta ja geriatrisesta konsultaatiosta Keusoten alueella. 

Haluamme aidosti, että löydät juuri itsellesi oikean erikoistumispolun, joka tukee sinun tulevaa työuraasi. Ole rohkeasti yhteydessä kysyäksesi lisää:

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.