HUS

Johtava psykologi Psykoosi- ja oikeuspsykiatria

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59

Johtava psykologi Psykoosi- ja oikeuspsykiatria

Johtava psykologi Psykoosi- ja oikeuspsykiatria, HUS, Helsinki

Kiinnostaako sinua johtavan psykologin työ? Tule mukaan innovatiiviseen yliopistosairaalan tiimiimme Digitaalisten ja psykososiaalisten hoitojen linjalle, psykoosi- ja oikeuspsykiatrian alueelle!

            HUS psykiatrialla on avoinna ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä eturivin kehittämiseen ja toiminnan johtamiseen. Etsimme innostunutta ja kokenutta asiantuntijaa vahvistamaan linjamme osaamista. Johtavan psykologin roolissa sinulla on keskeinen tehtävä mielenterveyspalveluiden kehittämisessä, laadun varmistamisessa ja toimintojen johtamisessa.

            Psykoosi- ja oikeuspsykiatrian psykologiyksikkö vastaa nimensä mukaisesti psykoosisairauksien ja oikeuspsykiatrian osa-alueesta

            Johtavalta psykologilta vaaditaan ennen kaikkea hyvää organisointikykyä, pitkää pinnaa, halua kehittää ja johtaa toimintoja ja olla aktiivisesti mukana oman toiminta-alueen asioiden organisoinnissa kliinisten linjojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ edellyttää sekä kokemusta johtamisesta että aihealueiden tuntemusta sekä tietämystä ja vahvaa kiinnostusta kehittää, organisoida ja osaamista siltä alueelta, mihin olet hakemassa. Työ edellyttää myös erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja, hyviä IT-taitoja sekä kykyä tuottaa ja hyödyntää tietoa palveluiden kehittämisessä ja tiedolla johtamisessa. Tieteellinen jatkotutkimuskompetenssi on eduksi.

            Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työssäsi lukuisten ihmisten elämään positiivisesti – toki myös päinvastoin, mutta silloin et ole etsimämme henkilö. Työaika on kokoaikainen työ ja työn luonne myös vaatii sen. Jos koet olevasi etsimämme henkilö tai että me olemme etsimäsi taho, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 24.5.2024. Työsuhde alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

            Tehtäväkohtainen palkka on 4900 EUR/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät mukaan lukien palkka voi alkaa vitosella. Hyvin kompensoituja lisätöitä on mahdollisuus tehdä, jolloin palkka voi helposti alkaa myös kutosella, tai miksei vaikka seiskalla.

            Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

            Tehtävän kelpoisuusehdot

            Laillistettu psykologi sekä kokemus hallinto- tai johtamistehtävissä.

            Psykologian maisteri tai ylempi psykologian alan tutkinto sekä kokemus hallinto- tai johtamistehtävissä.

            Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

            Yhteystiedot

            Lisätietoja: linjajohtaja jan-henry.stenberg@hus.fi p. 040 519 8848

            HUS – vaikuttavinta hoitoa
            https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

Palkkaus:SOTE
Työ alkaa:02.09.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso tehtäväkuvaus/Se arbetsbeskrivning
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: