HR Tukku Oy

Myyntijohtaja, Uusimaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.03.2024, 10:15
  • Suljettu 01.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntijohtaja, Uusimaa

Uudellamaalla toimiva – logistiikka-alan kasvava ja menestyvä asiakkaamme – hakee perustettavalle liiketoiminta-alueelle:

MYYNTIJOHTAJAA

Asiakkaallamme on vahva ja pitkä kokemus logistiikan eri toiminnoista.  Asiakkaamme on tehnyt strategisen valinnan käynnistää uusi liiketoiminta-alue – aikaisemman toiminnan rinnalle.

Tehtäviisi kuuluu ulkoistusliiketoiminnan käynnistys, tuotteistus, uusasiakashankinta, asiakkuudenhoito sekä vastuu palveluliiketoiminnasta ja sen kannattavasta kasvusta. Oman liiketoiminta-alueen kasvattamisen lisäksi on mahdollista tarjota yrityksille myös muita asiakkaamme perinteisiä logistiikan palveluja.

Tehtävän tarkoitus on laajentaa toimintaa omista tuotantotiloista asiakkaiden tiloissa tehtäviin, palveluna tarjottaviin toiminnallisiin kokonaisuuksiin, kuten esimerkiksi keräilyn, lähettämön, vastaanoton ja kuljettamisen palvelut. Ulkoistamisratkaisuja pystytään tukemaan omilla tehokkailla tietojärjestelmillä, tarvittavalla kalustolla ja valmiiksi koulutetulla pätevällä henkilöstöllä. Palveluratkaisuja voidaan tarjota tehtäväksi myös asiakkaiden koneilla ja laitteilla. Asiakkaamme vahva kokemus toimialalta ja monenlaisten tuotteiden käsittelystä sekä hinnoitteluosaaminen kappale- ja yksikköperusteisesta hinnoittelusta antaa mainiot eväät menestyä liiketoiminnan kasvattamisessa. 

Etsimällämme henkilöllä on vahva myynnin kokemus, liiketoimintaymmärrys ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä syy-seuraussuhteita. Henkilönä hän on empaattinen ja yhteistyökykyinen. Arvostamme kokemusta ja näkemystä esimerkiksi logistiikasta, elintarviketeollisuudesta tai kaupan alalta, jossa olet todennäköisesti toiminut jo jonkun aikaa vastuullisissa tehtävissä. Kuulemme myös mielellämme näytöistäsi ja onnistumisistasi. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävässä raportoidaan toimitusjohtajalle ja matkustamista tulee lähinnä Suomessa jonkun verran.

Tehtävän suunniteltu palkkaus on n. 5000 euroa/kk pohjapalkka ja työn tuloksiin sidottu bonusjärjestelmä. Tavoitepalkka on 8000 – 10 000 euroa/kk. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uutta menestyvää liiketoimintaa ja hyvän organisaation tuen. 

Henkilöstöetuina tarjoamme työsuhdeauton, liikunta- ja kulttuurisetelit ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työterveyshuolto on järjestetty Pihlajalinnassa.

Haussa avustaa HR Tukku Oy, joka tekee ensimmäisen vaiheen haastattelut. Haastattelemme hakijoita päivittäin, joten hae rohkeasti heti. Tarkoitus on täyttää tehtävä mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin elokuussa.

Lisätietoja antaa HR Tukku Oy:n Ari Kunelius 040 867 7979 / ari@hrtukku.fi

 

HR Tukku Oy on vuonna 2023 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on syntynyt kahden kokeneen henkilöstöpalvelualan ammattilaisen ideasta tuoda markkinoille todellista yrittäjähenkisyyttä ja alan parhaita käytäntöjä. Tämä näkyy sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme parempana palveluna ja aitona kumppanuutena. Meillä ei kelloa katsota, jos joko työntekijämme tai asiakkaamme apuamme tarvitsee.

Työntekijänä tai -hakijana voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Tunnemme asiakkaamme ja heidän toimialansa. Varmistamme aina sovitun mukaiset työolosuhteet ja että saat vähintään TESin mukaista palkkaa. Pyrimme tosin aina maksamaan mahdollisimman hyvän ja työehtosopimuksia paremman korvauksen työpanoksestasi. Olet meille toimintamme perusedellytys ja prioriteettimme nro 1.

Osaamisalue: ,