HR Satama Finland Oy

Taloushallinnon kesätyöt #KesäksiSatamaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 23.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Taloushallinnon kesätyöt #KesäksiSatamaan

Taloushallinnon kesätyöt #KesäksiSatamaan, HR Satama Finland Oy, Helsinki

Tule Kesäksi Satamaan!

Kesäksi Satamaan on HR Sataman kesätyökampanja, jonka tarkoitus on tehdä kesätöiden hakemisesta helppoa ja yksinkertaista. Ei lukuisia hakemuksia, erillisten työkokemusten täyttämistä kohta kerrallaan tai jatkuvaa työnhakuportaalien päivystämistä.

Jätä meille yksi hakemus mielenkiintoisen toimialan alle, niin profiilisi on mukana kaikissa HR Satamalle avautuvissa kesätyörekrytoinneissa! Olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva ja sinua kiinnostava paikka avautuu!

Taloushallinnon kesätyöt voivat olla joko yksittäisissä yrityksissä tapahtuvaa sisäistä taloushallintoa tai tilitoimistojen toimintaa. Tehtävät vaihtelevat paikasta riippuen esimerkiksi kirjanpidon ja palkanlaskennan avustavien tehtävien sekä reskontran tehtävien välillä.

Toivomme, että sinulla on taloushallintoon soveltuva opintotausta, kuten merkonomin, tradenomin tai kauppatieteiden opinnot käynnissä tai olet juuri valmistumassa. Aiempi kokemus esimerkiksi eri taloushallinnon järjestelmistä tai ehkä vastaavista työtehtävistäkin katsotaan eduksi, mutta sitä ei tietenkään edellytetä!

Kesäksi Satamaan -haku alkaa tammikuussa ja kestää aina huhtikuun lopulle saakka. Asiakasyrityksemme tekevät kesätyörekrytointeja eri aikoihin keväällä, joten myös sopivia paikkoja avautuu jatkuvasti.

Jättämällä hakemuksen rekrytointijärjestelmäämme olet mukana kaikissa kesätyöhauissa, jotka sopivat valitsemaasi sijaintiin ja työtehtäviin. Huomaathan, että olemme yhteydessä ehdokkaisiin sitämukaa, kun sopivia paikkoja avautuu, joten voi olla että otamme sinuun yhteyttä hyvin pian tai vasta pidemmällä keväällä. Tiedotamme sinulle loppukeväästä joka tapauksessa, vaikka kesätyöpaikka ei tällä kertaa löytyisikään.

Muuta

Kesätöiden aloitus voidaan katsoa omiin aikatauluihisi ja opintoihisi sopivasti. Yleisimmin kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuulle. Kerro meille profiilissasi, milloin voisit työskennellä niin osaamme etsiä sinulle juuri oikean paikan! Kerro myös, olisitko halukas jatkamaan töissä myös syksyllä.

______________________

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa… (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat… (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa… (https://www.instagram.com/hrsatama)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Suorahakutiimi, suorahakutiimi@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: