HR Satama Finland Oy

Sales Trainee Päijät-Hämeen alueelle

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 02.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Sales Trainee Päijät-Hämeen alueelle

Sales Trainee Päijät-Hämeen alueelle, HR Satama Finland Oy, Lahti

Asiakasyrityksemme on pitkään alallaan toiminut ja kasvuhaluinen yritys, joka etsii tiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

Sales Trainee Päijät-Hämeen alueelle
Tehtävänkuvaus

Työssä kohtaat kuluttaja-asiakkaita erilaisissa myyntikohtaamisissa ja pyrit löytämään heille parhaan mahdollisen ratkaisun. Tehtävässäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja myyt tietoliikennepalvelua kuluttaja-asiakkaille. Työhön kuuluu myös tarjousten välittäminen asiakkaille. Työtä tehdään niin ständeillä kuin kohteesta kohteeseen liikkuen.

Työtä on mahdollista tehdä hyvinkin joustavasti ja työtuntisi voidaan sopia tilanteesi mukaisesti osa- tai kokoaikaisiksi. Työpäivät ovat aktiivisia ja kaikkea muuta kuin tylsiä, sillä pääset kulkemaan Päijät-Hämeen alueella esimerkiksi Lahden, Orimattilan ja Heinolan alueella. Voit työskennellä myös Lahdessa sijaitsevalta toimistolta tai kotitoimistolta käsin silloin, kun työtehtävät eivät vaadi paikalla olemista.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka on aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen. Sinulla voi olla aiempaa taustaa esimerkiksi myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä. Työ pitää sisällään myös asiakkaiden luona käymistä, joten edellytyksenä on B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. (Kilometrikorvaukset maksetaan, totta kai!).

Lisätietoa työsuhteesta

Työajat ja -tunnit ovat joustavasti sovittavissa ja tarjolla on myös kokoaikaisia rooleja. Palkkaus perustuu ICT-alan työehtosopimukseen, jonka mukaisen pohjapalkan päälle maksetaan kauppakohtainen provisio sekä lisämyyntiprovisioita.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tai tunnet jonkun sopivan henkilön, hae jo tänään! Vinkkaa vaikka kaverille ja hakekaa molemmat, sillä etsimme nyt useampaa myyjää osaksi skarppia myyntitiimiä! Hakemukset voi lähettää HR Sataman urasivujen kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Päijät-Häme

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa… (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat… (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa… (https://www.instagram.com/hrsatama)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: