HLS-Avustajapalvelut Oy

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Polvijärvi
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 12:00
  • 30.04.2024, 12:00

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja, HLS-Avustajapalvelut Oy, Polvijärvi

Tule töihin Spesiolle!

Haetaan henkilökohtaista avustajaa nuorelle kehitysvammaiselle palvelukodissa asuvalle miesasiakkaalle vapaa-ajan avustamiseen Polvijärvelle. Asiakas on ystävällinen, innokas ja tekemisestä innostuva. Asiakas liikkuu ilman apuvälineitä ja kommunikoi puheella, käyttäen tukiviittomia puheen tukena.

Työssäsi pääset mahdollistamaan asiakkaan mielekkään vapaa-ajan toiminnan, kuten esimerkiksi kokkikerhossa ja kirkossa käymisen, ulkoilun, kauppa- ja ravintolareissut Polvijärvellä ja Joensuussa sekä Villiklubeilla käymisen, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi asiakkaalla on allasterapia kevään ajan kerran viikossa tiistaiaamupäivisin, jossa avustaja on mukana. Asiakas osallistuu mielellään erilaisiin aktiviteetteihin ja näitä on mahdollista keksiä yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas pitää mm. musiikista, konserteissa käymisestä, uimisesta ja onkimisesta.

Työtä asiakkaan kanssa on enintään 30 tuntia kuukaudessa. Säännöllisinä menoina kevään ajan ovat allasterapia tiistaisin, jolloin työvuoro on n. klo 9.45-12.30 sekä kokkikerho parittomien viikkojen keskiviikkoina, jolloin työaika on n. klo 17-20. Muut ajat ovat joustavasti sovittavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tehtävään et tarvitse koulutusta tai kokemusta alalta. Sopiva jämäkkyys, sovituista ajoista ja säännöistä kiinni pitäminen, positiivinen asenne ja halu toimia asiakkaan mielekkään vapaa-ajan mahdollistamiseksi ovat ominaisuuksia, joita avustajalta odotamme. Työssäsi tukenasi ovat asiakkaan palvelukodin ohjaajat sekä oma palveluesimies.

Työstä maksettava palkka on 12,78 € / tunti sekä lisät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Hae työtä osoitteessa: https://tyoviesti.fi/hakemusrekisteri/hakemus/hae-avustajaksi. Lisää hakemukseen viite (Polvijärvi). Lisätietoa työstä antaa palveluesimies Piia Toroskainen p. 050 388 6675. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Tutustu meihin osoitteessa: https://www.spesio.fi/tyontekijoille/

Spesio on osa Honkalampi-konsernia. Meitä ohjaavat Honkalammen arvot vastuu, rohkeus ja kekseliäisyys. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena vastuullisesta toiminnasta yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Palkkaus:12,78/h + TES:n mukaiset lisät
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, enintään 30h/kk
Yhteystiedot:Piia Toroskainen, 050 388 6675, piia.toroskainen@spesio.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: