Hesburger

Ravintolatyöntekijä Kouvola Tornionmäki S-market Drive-in, Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 28.03.2024, 5:00
  • Suljettu 16.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolatyöntekijä Kouvola Tornionmäki S-market Drive-in, Kouvola

Etsitkö työtä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Työtä, jossa energinen työympäristö ja iloiset työkaverit pitävät työn mielekkäänä pitkään? Saatat olla etsimäsi äärellä!

Haussa on vakituiseen osa-aikaiseen (60 h/3vko) työsuhteeseen

 

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ,

HESBURGER TORNIONMÄKI

 

Työnkuvaan kuuluu huolehtia Hesburgerin asiakaslupauksen toteutumisesta niin laadun, palvelun kuin siisteydenkin osalta. Ravintolatyöntekijä osallistuu asiakaspalvelun lisäksi tuotteiden valmistukseen ja ravintolan siisteyden normaaliin ylläpitoon. Osaamisen karttuessa myös varastosta huolehtiminen ja ravintolan omavalvonta tulevat tutuiksi.

 

Työntekijältä odotamme nopeaotteisuutta, innostuneisuutta ja valmiutta oppia uutta. Aiempaa kokemusta emme edellytä, sillä perehdytämme uuden työntekijän huolellisesti ja iloisten ammattilaisten tiimi on tukena jatkuvasti!

 

Työtä tehdään joustavasti ravintolan aukioloaikojen mukaisesti sekä arkisin että viikonloppuisin. Aikaisimmillaan ravintola aukeaa arkisin klo 10, joten työ sopii mitä loistavimmin Sinulle, joka et välitä aikaisista aamuista!

 

Haluamme tarjota vauhdikkaan, opettavaisen ja asiakaspalvelupainotteisen työn luotettavan työnantajan palveluksessa. Hesburger Tornionmäki kuuluu osaksi Kymen Seudun Osuuskauppaa ja täten saat heti työsuhteen alkaessa käyttöösi S-ryhmän ja KSO:n henkilöstöedut, joista voit lukea lisää täältä.

 

Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Ilman aiempaa alan kokemusta/koulutusta, on palkka ensimmäiseltä kuudelta kuukaudelta 9,10 €/h. Tämän jälkeen palkka määräytyy kokemusvuosien mukaisesti ollen vähintään 11,38 €/h.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisen hakukanavamme kautta tätä linkkiä käyttäen. Hakuaikaa on 15.4.2024 saakka. Haastattelut saatamme kuitenkin aloittaa jo hakuaikana. Odotamme kuulevamme Sinusta pian! 

 

Kaipaatko lisätietoja tehtävästä? Ravintolapäällikkö Linda Wendelin vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin numerossa 010 7624 892.

Osaamisalue: