Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Huoltomies, kiinteistö- ja kunnossapitopalvelut

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 16:30
  • Suljettu 19.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Huoltomies, kiinteistö- ja kunnossapitopalvelut

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun turvaamalla puhtaan veden ja jätehuollon palvelut sekä ilmasto- ja paikkatietoa yli miljoonalle pääkaupunkiseutulaisellewww.hsy.fi.

Haemme Helsingin Kivikkoon jätehuollon aluepalveluiden kiinteistö- ja kunnossapitopalveluihin vakituiseen työsuhteeseen

HUOLTOMIESTÄ 

Tehtävässä aloitus on 10.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Me jätehuollon aluepalveluissa vastaamme Sortti-asemien ja vaarallisten jätteiden toiminnoista sekä yksikön hallinnoimien kiinteistöjen ylläpidoista.

Toimit huoltoryhmässä huoltomiehenä. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistötekniset ja mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto- ja korjaustehtävät sekä valvontatehtävät. Tehtäviisi sisältyy erilaisia dokumentointitehtäviä. Työ on viikoittain vaihtuvaa 2-vuorotyötä ja siihen sisältyy varallaolo.

Edellytämme

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen ammattitutkinto. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi sähkö- ja automaatioasentaja, LVI-asentaja tai olet suorittanut talotekniikan perustutkinnon. 

Toivomme, että sinulla on kokemusta kiinteistöjen ylläpitotehtävistä (LVISA) sekä mekaanisten kunnossapitotöiden tekemisestä ja, että kiinteistötekniset toiminnanohjausjärjestelmät (kunnossapito, automaatio ja kiinteistöturvallisuusjärjestelmät sekä paloilmoittimet- ja sammutusjärjestelmät) ovat sinulle tuttuja. B-ajokortti on välttämätön työtehtävien hoitamisessa, sillä työ edellyttää päivittäistä liikkumista pääkaupunkiseudulla toimipisteidemme välillä huoltoryhmän autoilla. 

Lisäksi tehtävä edellyttää

  • oma-aloitteisuutta
  • hyviä yhteistyötaitoja ja toimeen tarttuvaa työotetta
  • suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme

  • monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa
  • tueksesi asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaamisen
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
  • hyvät henkilöstöedut, kuten HSL:n työsuhdematkakortin sekä Epassin lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun
  • Tutustu tarkemmin henkilöstöetuihimme ja työskentelyyn HSY:llä verkkosivuillamme.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 3.4. klo 12–14 ja ke 11.4 klo 12–14 kiinteistö- ja kunnossapitopalveluiden toimintovastaava Jyri Haikonen, p. 040 567 8826, jyri.haikonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme hakulomakkeella viimeistään 18.4.2024.

Työpaikan osoite: Kivikonlaita 5, 00940 Helsinki

Osaamisalue: