Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 16:00
  • 31.05.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen, 15 paikkaa, Helsingin kaupunki, Helsinki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, etsitkö sinulle sopivaa määräaikaista työtä?

Meillä on avoinna eri mittaisia sijaisuuksia eri puolilla Helsinkiä. Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä loppukeväällä sekä elokuussa alkaviin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työhösi kuuluu lasten perushoitoa ja hoivaa. Pääset nauttimaan lasten maailmasta ohjaten heitä leikeissä, ulkoillessa ja muissa arjen tilanteissa. Suunnittelet yhdessä tiimin kanssa ryhmän toimintaa ja rohkenet ottaa vastuuta ryhmänohjaustilanteissa. Huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja kuulluksi päivän aikana. Tuet lapsia tunne- ja kaveritaitojen oppimisessa ja vaalit leikkiä.

Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeistä osaamistasi. Kohtaat lapset, työkaverit ja huoltajat arvostavasti ja tiimin jäsenenä olet aktiivinen, läsnä oleva ja sitoutunut. Päiväkodissa työskenneltäessä pitkäjänteisyys, johdonmukaisuus ja sensitiivisyys ovat osa työtä. Tärkeää on kyky luoda luottamuksellinen ja ammatillinen suhde lapsiin ja huoltajiin.

Miten homma etenee?

– Jätä hakemus ja kerro toiveistasi – olemme yhteydessä ja tarkennamme tilannettasi.

– Tule haastatteluun, ole motivoitunut ja osaava.

– Ehdotamme soveltuvalle hakijalle tämän toiveita parhaiten vastaavia tehtäviä.

– Päiväkodinjohtaja kutsuu tapaamiseen ja tekee rekrytointipäätöksen.

Sijaisuuksien aloitus sekä kesto mukautuvat päiväkotien tarpeisiin ja otamme huomioon sinun toiveesi. Työsuhteet kestävät vähintään kaksi kuukautta. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee. Huomioimme myös alan opiskelijat ja aikaisempaa kokemusta lasten kanssa tehtävästä työstä omaavat hakijat.

Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/lista-paivakodeista-alueittain

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

– Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.

– Kulttuuri- ja liikuntaedut: Nauti alennuksista monissa museoissa, teattereissa, kuntosaleilla ja uimahalleissa kaupungin työntekijänä.

– Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.

– Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.

– Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.

– Iso Iiluoto – henkilöstön oma saari: Nauti kesästä omalla saarella, jossa voit viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Palkkaus:Aikapalkka, 2 390,18 euroa/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Essi Hanelius / HR-suunnittelija
essi.hanelius@hel.fi
040 4872975

Emilia Laine / HR-suunnittelija
emilia.laine2@hel.fi
040 7026355

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: