Helsingin kaupunki

Lähihoitaja, Syystien seniorikeskus sekä Madetoja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.05.2024, 16:00
  • 30.05.2024, 16:00

Lähihoitaja, Syystien seniorikeskus sekä Madetoja

Lähihoitaja, Syystien seniorikeskus sekä Madetoja, 19 paikkaa, Helsingin kaupunki, Helsinki

Liity joukkoomme luomaan ikäihmisten elämään iloa ja merkitystä! Etsimme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita sijaisuuksiin kesäksi 2024.

Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Kesätyötä on tarjolla samalla hakemuksella kolmeen eri taloon: Vuorensyrjän palvelutaloon, joka sijaitsee Jakomäessä (Vuorensyrjä 7), Madetojan palvelutaloon, joka sijaitsee Pukinmäessä (Madetojankuja 3), sekä Syystien seniorikeskukseen, joka sijaitsee Malmilla (Takaniitynkuja 3).

Tehtävänämme on lisäksi tarjota asukkaillemme turvallinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi, tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi. Hoitotyömme on enemmän kuin tehtävälistojen suorittamista – se on läsnäoloa ja yhteistä mukavaa arjen tekemistä asukkaidemme kanssa.

Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkea valmiiksi – tärkeintä on aito halu oppia ja tehdä yhdessä merkityksellistä työtä. Me huolehdimme siitä, että uutena jäsenenä moniammatillisessa tiimissämme saat tarvitsemasi tuen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässäsi.
Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa kolmivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja kohtaamisia.

Miksi meille kannattaa hakea?
Aiemmat kesäsijaisemme ovat kertoneet, että työ meillä on kasvattanut ammatillista osaamista, itsevarmuutta ja opettanut vastuunottoa sekä päätöksentekokykyä.

Elämä ei ole pelkkää työtä, ja siksi huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Työsuhteen kestäessä vähintään kuukauden pääset nauttimaan henkilöstöalennuksista esimerkiksi uimahalleissa ja liikuntatapahtumissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille henkilöstöalennukset museoissa ja teattereissa ovat myös saatavilla. Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus ansaita jopa 1000 € rekrytointipalkkio!

Kuinka haet meille?
Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten älä turhaan aikaile! Olemme Sinuun pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
Tule mukaan luomaan iloa ja merkitystä asukkaidemme arkeen!

Mitä odotamme sinulta?
Etsimme lähihoitajia, joilla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti tai lähihoitajaopiskelijoita, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osp). Huomioimme myös alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Tärkeintä on, että tuot mukanasi aitoa välittämistä ja halua tehdä parhaasi. Työssämme on tärkeää hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.

Palkkaus:Aikapalkka, 2378,91 e/kk tai opintojen m
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Madetojan palvelutalon johtaja Minna Lillberg
minna.lillberg@hel.fi tai puhelimitse 09 310 64001
Yhteystiedot:Lillberg, Minna , minna.lillberg@hel.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: