Frementia Group Oy

Toimistosiivooja H020

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 0:00
  • 31.05.2024, 0:00

Toimistosiivooja H020

Toimistosiivooja H020, Frementia Group Oy, Freshico Puhtauspalvelut, Helsinki

Haluatko tehdä siivoustyötä työyhteisössä, jossa

-kuunnellaan työntekijöiden työtuntitoiveita
-on toimivat siivoustyöntekijöiden muodostamat maantieteelliset tiimialueet
-pääset parityöskentelemällä tutustumaan tiimialueesi asiakaskohteisiin
-saat työajat ja työohjeet selkeinä kirjallisina ohjeina tietoosi
-mahdollisia sijaistuksia hoidetaan tasapuolisesti, työntekijän mahdollisuuksien mukaan tiimialueen sisällä
Freshico Puhtauspalveluilla on työnteon puitteet kunnossa. Hae meille töihin!

Haemme kohdevastaavaa siivoustyöhön mukavaan asiakaskohteeseen Helsingin Hernesaareen. Kyseessä on uusitut ja viihtyisät toimistotilat, joissa työskentelyäsi todella arvostetaan.

Tässä asiakaskohteessa on työvuorot vapautumassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja aloittamaan pääsee klo18.00. Kohteessa on kaikkina siivouspäivinä lisäksesi kaksi siivoustyöntekijää. Kohdevastaava on tukenasi ja osallistuu kohteen siivoukseen ja varmistaa päiväkohtaisten työtehtävien toteutumisen. Työaika on maanantaina 2h 25min, keskiviikkona 2h 30min ja perjantaina 2h 45min.

Tiimialueen sisältä on mahdollista saada myös lisätunteja toiveidesi mukaan.

Työntekijämme muodostavat tiimejä, jotka huolehtivat oman tiimialueen työkohteista. Tiimiläisenä pääset itse vaikuttamaan, milloin haluat työskennellä! Tilanteiden mukaan sinulla on mahdollisuus työskennellä tiimialueesi muissa asiakaskohteissa, mutta myös muilla tiimialueilla, jolloin saat työtunteja enemmän. Tarjolla on siis erittäin joustava työ, mukavassa työtiimissä!

Työllistyessäsi meille saat kattavan perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa. Käytössäsi ovat uudet kuhunkin kohteeseen soveltuvat työvälineet. Lisäksi saat selkeät kirjalliset työohjeet. Saat työskentelyllesi myös esimiehen ja tiimin tuen.

Noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. TESin mukainen palkka siivoustyössä on 11,73€ / tunti ja iltalisä klo 18 jälkeen on 0,73€. Perustuntipalkkaus tässä kohteessa on siis yhteensä 12,46€/h.

Frementia Group Oy, Freshico Puhtauspalvelut on kotimainen, yrittäjävetoinen monipuolista siivoustyötä tarjoava yritys. Kasvavana asiakaslähtöisenä toimijana alalla yrityksessämme on myös hyvät etenemismahdollisuudet. Työntekijämme ovat tärkeässä asemassa tuottaessaan yrityksemme merkityksellisimmän myyntituotteen; palvelun!

Rekrytointia hoitaa Frementia Group Oy, Lumentia Henkilöstöpalvelut, mutta työllistyt suoraan Freshico Puhtauspalveluiden palvelukseen. Lähetä hakemus osoitteessa https://www.lumentia.fi/etsinreiluapalkkatyota.
Rastita hakemuksella työilmoituksen viite ”Helsinki ilta”

Palkkaus:TES 11,73€+iltalisä 0,73€=12,46€/h
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:17.6.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, Ma 2h 25min, ke 2h 30min ja pe 2h 45min, klo 18 jälkeen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: