Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Laitoshuoltaja, Ruusuvuoren koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 12:34
  • 21.05.2024, 12:34

Laitoshuoltaja, Ruusuvuoren koulu

Laitoshuoltaja, Ruusuvuoren koulu, Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy, Ruusuvuoren koulu, Vantaa

Laitoshuoltajaksi Vantin puhtauspalveluihin Ruusuvuoren kouluun?
Laitoshuoltajana tehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtäviä.
Etsimme osa-aikaista työntekijää, jolla on siivousalan perus- tai ammattitutkinto tai vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työaika on 30 tuntia viikossa, ja työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin. Hakijalta toivomme voimassa olevaa siivouskonekorttia ja ympäristöpassia, ja vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa.
Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, joka on sitoutunut vahvasti asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme henkilöä, jolla on työhönsä ja työympäristöönsä kehittävä, joustava ja aktiivinen asenne. Lisäksi odotamme hyviä taitoja vuorovaikutuksessa, yhteistyössä ja asiakassuhteissa
Tarjoamme sinulle Epassi Flexin jota voit käyttää liikuntaan, kulttuuriin, työmatkapalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin.
Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Tehtävässä työskennellään 6 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin.Työaika voi alkaa joko varhaisaamusta klo 6.00 lähtien tai iltapäivästä klo 14.00 tai klo 15.00 alkaen, riippuen sovitusta ajasta.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävässä noudatettava työehtosopimus on AVAINTES.
Tule mukaan tiimiimme ja ole osa paikallista yhteisöä!
Jätä hakemus pian ja liitä CV hakemukseen sillä aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitun henkilön tulee esittää kuukauden kuluessa työsuhteen alusta hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä rikostaustaote.
Vantissa toiminta perustuu hyvän arjen luomiseen kaikille asiakkaillemme niin pienille päiväkotilapsille kuin vanhemmallekin väelle. Teemme tärkeää työtä vantaalaisten arjen onnistumiseksi ateria-, vartiointi-, puhtaus- ja kiinteistöpalveluissa. Meitä on noin 900 ja teemme työtämme asettaen ihmiset ensin, asiakkaat ja työntekijät, luoden asiakaskokemusta, joka yllättää positiivisesti ja valinnoissamme kannamme vastuuta ympäristöstä ja vantaalaisista. Tule mukaamme kehittämään meistä vielä parempia kumppaneita asiakkaille.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 30.0-30.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Saarinen, Tarja, tarja.saarinen@vantti.fi, 040 753 8494
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: