Etra

Myymälämyyjä – Etra Alajärvi

  • Sijainti Alajärvi
  • Julkaistu 28.03.2024, 9:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myymälämyyjä – Etra Alajärvi

Haemme Alajärven toimipisteeseemme

MYYMÄLÄMYYJÄÄ 

osaksi iloista myyntitiimiämme.

Etra on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ja osa Etola-yhtiöitä. Pidämme teollisuuden koneistot pyörimässä yli 300 000 tuotteen valikoimallamme. Ainutlaatuisen ja osaavan asiakaspalvelumme ytimessä ovat huippuluokan asiantuntijat. Pakettiautosta paperitehtaaseen, palvelemme kaikkia yritysasiakkaita koosta riippumatta samalla rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. 

Palvelemme yli 40:ssä Megacenterissä Helsingistä Kittilään ja Baltiasta Skandinaviaan sekä monikanavaisesti verkkokaupasta aina uuden ajan palveluvarastoihin. Emme siis vain myy tuotteita ja palveluita, vaan menemme vielä askeleen pidemmälle. Modernien palveluvarastoratkaisujen avulla asiakkaiden tarvitsemat tuotteet ja tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen myyntityöstä kiinnostunut henkilö. Voit olla jo myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Intohimonasi on etsiä parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja luoda pysyviä asiakassuhteita.

Olet joukkuepelaaja ja toimit tärkeänä osana teknistä myyntitiimiämme. 

Tehtävä sisältää myyntityötä, asiakaspalvelutehtäviä ja teknistä neuvontaa myymälässä sekä logistiikan tehtäviä myymälän varastossa. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakkaidemme tiloissa olevien Etran hallinnoimien varastojen täydentämistä sekä niiden ylläpitoa.

Hakijalta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä iloista ja motivoitunutta asennetta. 

Haluat kehittää itseäsi ja olet innokas oppimaan uutta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen teollisuuden näköalapaikalla osana ammattitaitoista ja innovatiivista tiimiä. 

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 paikallisjohtaja Sami Niemi puh. 0400 831 904.

Osaamisalue: ,