Etelä-Savon hyvinvointialue

Ylilääkäri kirurgia

  • Sijainti
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Ylilääkäri kirurgia

Ylilääkäri kirurgia, Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kirurgian ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ylilääkärin virka on hyvinvointialueen yhteinen.

Kirurgian ylilääkärinä vastaat Savonlinnan ja Mikkelin kirurgisesta toiminnasta. Työ pitää sisällään noin puolet kliinistä työtä. Osittainen etätyö voi myös olla mahdollista, mutta ensisijaisesti toivomme, että työtä tehdään paikan päällä noin 80 % työajasta. Osa-aikaisesta työstä on mahdollista myös neuvotella.

Palkkaus määräytyy Eloisan uraporraspalkkajärjestelmän mukaisesti. Kahdessa sairaalassa työskentelyllä on merkittävä vaikutus palkkaukseen. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Kliiniseen työhön kuuluvan päivystysvelvollisuuden sisällöstä voidaan neuvotella.

Etelä-Savon hyvinvointialueen tarjoamia kirurgian palveluita ovat urologia, verisuonikirurgia, vatsaelinsairauksien (gastroenterologia) kirurgia, käsikirurgia, ortopedia ja traumatologia, plastiikkakirurgia ja yleiskirurgia sekä suu- ja leukakirurgia.

Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen osastonylilääkärin työnkuvan ja erittäin asiantuntevan hoitajatyöparin tuen työn tekemiseen moderneissa tiloissa. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä moniammatillisessa tiimissä että potilaiden kanssa. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys jollain kirurgian erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, LS + Etelä-Savon hyvinvointi
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja antaa ylilääkäri Heikki Laine, puh. 0443512283, heikki.laine@etelasavonha.fi.
Yhteystiedot:Laine, Heikki, heikki.laine@etelasavonha.fi, 0443512283
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: