Etelä-Savon hyvinvointialue

Terveyskeskushammaslääkäri Juva/Puumala

  • Sijainti Juva
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 21.05.2024, 15:00
  • 21.05.2024, 15:00

Terveyskeskushammaslääkäri Juva/Puumala

Terveyskeskushammaslääkäri Juva/Puumala, Etelä-Savon hyvinvointialue, Juva

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työskentelet kahdessa toimipisteessä, Puumalassa ja Juvalla, joista Puumala on pääasiallinen toimipisteesi (3pv/vko).

Puumalan hoitola on yhden vastaanottohuoneen hoitola, joka sijaitsee terveysaseman yhteydessä. Hammaslääkäri työskentelee hoitolassa yhdessä työparinsa kanssa, vastaten hammashoitolan toiminnasta. Työ vaatii omatoimisuutta ja itsenäistä otetta. Hoitolassa käy myös suuhygienisti keskimäärin kerran viikossa. Juvan hoitolassa puolestaan työskentelee 2-3 hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä ja yksi toimistotyöntekijä.

Kummassakin hoitolassa työ sisältää tavanomaista vastaanottotyötä ja kiirevastaanottoaikoja. Työssä on mahdollista osallistua viikonloppupäivystykseen Mikkelin keskussairaalassa ja työn sisältöä voidaan muokata huomioiden hakijan toivomukset ja erityisosaaminen.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, modernit laitteet ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää toimintaa. Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme hammaslääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lisäksi järjestämme myös sisäistä koulutusta säännöllisesti. Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin, hyvinvoinnin ja työmatkojen osalta.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista hammaslääkärin laillistusta ja lupaa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Lisäksi edellytämme kiitettävää suomen kielen taitoa. Tehtävään valitun ammattioikeuksia ei saa olla rajoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 26 §:n mukaisella tavalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, LS + Etelä-Savon hyvinvointi
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Katri Hyvärinen, puh. 040 359 8663, katri.hyvarinen@etelasavonha.fi.
Yhteystiedot:Hyvärinen, Katri, katri.hyvarinen@etelasavonha.fi, 0403598663
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: