Etelä-Savon hyvinvointialue

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja kesäsijaisuudet 202

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 18.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 15:00
  • 31.05.2024, 15:00

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja kesäsijaisuudet 202

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja kesäsijaisuudet 202, 10 paikkaa, Etelä-Savon hyvinvointialue, Savonlinna

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa sairaanhoitajille ja lähihoitajille kesätyöpaikkoja Savonlinnassa eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2024.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin terveyspalveluiden työyksiköihin Savonlinnaan. Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Huomioimme myös alan opiskelijat!

Kesätyötä on tarjolla ainakin seuraavissa yksiköissämme:
Sisätaudit
Teho- ja valvontaosasto
Kirurgian osasto
Palliatiivinen yksikkö

Hakulomakkeen lisätietoja-kohdassa voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Eloisa tarjoaa myös yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.
Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tai kätilön tehtävään on terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.
Laillistetun ammattihenkilön tehtävään opiskeleva voi toimia tilapäisesti ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (2/3) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Lisää voit kysyä rekrytointi@etelasavonha.fi.
Yhteystiedot:Lisää voit kysyä rekrytointi@etelasavonha.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: