Etelä-Savon hyvinvointialue

Ohjaajan sijaisuus, Toimintakeskus Kipinä Mikkeli

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 27.05.2024, 15:00
  • 27.05.2024, 15:00

Ohjaajan sijaisuus, Toimintakeskus Kipinä Mikkeli

Ohjaajan sijaisuus, Toimintakeskus Kipinä Mikkeli, Etelä-Savon hyvinvointialue, Mikkeli

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ohjaajaa määraaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2024-12.2.2025 Toimintakeskus Kipinään Mikkeliin.

Toimintakeskus Kipinässä järjestetään kehitysvammaisten aikuisten päivä-ja työtoimintaa sekä erityislasten aamu,-iltapäivä ja loma-ajan hoitoa.

Työ on ryhmä- sekä yksilöohjausta, neuvomista ja hoitotyötä. Kommunikoinnissa asiakkaiden kanssa käytetään apuna erilaisia kommunikointi menetelmiä. Työotteemme on toteutuksellinen ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa. Kipinästä järjestetään myös kehitysvammaisten avotyötoimintaa ja toteutetaan työvalmennusta sekä tehdään asiakkaidemme koteihin tukikäyntejä. Työ on päivätyötä ja tapahtuu arkisin maanantaista perjantaihin.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Eduksi luetaan aikaisempi työskentely kehitysvamma-alalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, 2615,21€
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Arja Brotkin, palveluesihenkilö, arja.brotkin@etelasavonha.fi puh. 040 129 4869
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: