Etelä-Savon hyvinvointialue

Lähihoitaja / sairaanhoitaja kesä 2024 Savonlinna

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 15:00
  • 23.05.2024, 15:00

Lähihoitaja / sairaanhoitaja kesä 2024 Savonlinna

Lähihoitaja / sairaanhoitaja kesä 2024 Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue, Savonlinna

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Savonlinnan mielenterveyden ja riippuvuuksien hoito-osastolle ajalle 10.6. – 30.9.2024.

Savonlinnan mielenterveyden ja riippuvuuksien hoito-osasto on tarkoitettu yli 18 vuotiaille mielenterveys ja päihdepotilaille ympärivuorokautiseen vapaaehtoiseen hoitoon. Osastolla hoidetaan muun muassa psykoosisairauksia, mielialahäiriöitä, äkillisiä kriisejä, päihdekatkoja ja -vieroituksia. Osastolla on 18 potilaspaikkaa.

Osastolla toteutetaan alkoholi-, huume- ja lääkevieroitusta sekä korvaushoitojen aloitusta. Erilaisten mielenterveysongelmien hoitoa toteutetaan potilaiden kanssa yhteistyössä. Tarvittaessa aloitetaan ECT- hoito.
Osastohoitoa toteutetaan moniammatillisessa työryhmässä. Osaston henkilökuntaan kuuluu ylilääkärin ja osastonhoitajan lisäksi sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Lisäksi kaksi laitoshuoltajaa ja osastonsihteeri.

Osastohoito koostuu mm. yhteisöhoidosta, hoitokokouksista, perheen ja verkoston tapaamisista, omahoitajakeskusteluista, erilaisista ryhmistä ja lääkehoidosta. Potilaan hoito toteutuu moniammatillisessa työryhmässä.
Osastolle hakeudutaan/ohjataan MiePä:n avopalveluiden kautta tai päivystyksellisesti päivystyspoliklinikan kautta.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.
Edellytämme työntekijältä osaamista mielenterveyden riippuvuuksien hoitotyössä. Eduksi luetaan aiempi työkokemus mielenterveyden ja riippuvuuksien osastohoidossa sekä LOVE-lääkehoidon osaaminen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus:Aikapalkka, Lähihoitaja: 2629,61 €/kk,
Työ alkaa:10.06.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Jaana Lonka
puh: 044 4173755
jaana.lonka@etelasavonha.fi
Yhteystiedot:Lonka, Jaana, jaana.lonka@etelasavonha.fi, 0444173755
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: