Espoon taidemuseosäätiö

Registraattori

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Registraattori

Registraattori, Espoon taidemuseosäätiö, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Espoo

Registraattorina pääset koordinoimaan näyttelylainojen, kokoelmalainojen ja uushankintojen teoslogistiikkaan liittyviä toimintoja sekä kehittämään innovatiivisella otteella museon organisointiprosesseja. Työnkuvaan kuuluu mm. teoskuljetusten suunnittelu ja järjestäminen, sopimus- ja vakuutusasiat sekä EMMAn kokoelmaprosessien etenemisen seuranta ja valvonta.
 
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työympäristön sekä innostavan ja ratkaisukeskeisen työyhteisön, jonka riveistä löytyvät parhaat ja kehitysorientoituneimmat osaajat. Teemme työtämme tunnollisesti ja olemme ylpeitä työmme jäljestä. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat EMMAlta kannustavan tuen ja esihenkilön valmentavan ohjauksen.
 
Toivomme, että otat haltuun vaivatta laajat kokonaisuudet, ymmärrät ennakoivasti syy-seuraussuhteita ja omaat erinomaiset taidot kuroa yhteen sujuvasti monen eri osa-alueen langanpäät. Ominaista sinulle on tehokas ja järjestelmällinen työote, hyvä paineensietokyky ja vuorovaikutustaidot. Olet parhaimmillasi työskennellessäsi oma-aloitteisella otteella nopeasti kehittyvässä organisaatiossa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on kokemusta kulttuurialan kentältä tai vankka organisointitehtävien työkokemus. Museoalan kokemus katsotaan eduksi työnkuvassa. Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito on olennainen osa tehtävästä suoriutumista.

Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti (peruspalkka: 2976,23 €/kk). Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut (mm. Lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä sairaskuluvakuutus). Työaika: 36,25 h / vko (mahdollisuus liukuvaan työaikaan, EMMAn käytäntöjen mukaisesti.). EMMAssa työskentelemme hybridimallilla.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Palkkaus EMMAn palkkausj
Työ alkaa:Työsuhde alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen m
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakulomake 26.5.2024 mennessä osoitteessa: https://duunitori.fi/emma-taidemuseosaatio-registraattori-sdsuu-18162539/hae . Liitä mukaan myös CV.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jenni Enbom puh. 043825 0021, 15.5 klo 1012 ja 17.5 klo 1012. Haastattelut tullaan toteuttamaan kesäkuun alkupuolella.
Yhteystiedot:Kupiainen-Särkilahti, Jenny, jenny.kupiainen@emmamuseum.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: