Vantaan kaupunki

Yhteisöpäällikkö, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.05.2024, 13:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 16:00
  • 20.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Yhteisöpäällikkö, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri ja hyvinvointi, Nuoriso- ja yhteisöpalvelut

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 29.07.2024 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme joukkoomme yhteisöpäällikköä edistämään ja kehittämään kaupunkitasoista yhteisötyötä ja siihen kytkeytyviä elementtejä. Pääset vaikuttamaan näköalapaikalta yhteisötyön osuuteen, kun kehitämme kaupunginosien tarpeet tunnistavaa lähestymistapaa palvelualueella sekä kaupunkitasoisesti. 

Operatiivisen työn osalta vastuullasi on kaupungin asukastilat ja yhteisötyö, Yhteinen pöytä ja hävikkiruokaterminaali, asumisneuvonta sekä sovittelutoimisto. Teet aktiivista yhteistyötä järjestöjen kanssa, tutkit mahdollisia hankeavauksia sekä rakennat verkostoa kaupungin tarpeista eteenpäin. Palveluyksikkösi vastuulla on myös kaupunkitasoisen vapaaehtoistyön koordinointi.  Yhteisöpalvelut muodostaa 29 ammattilaisen kokonaisuuden. Palveluyksikössä toimii myös laaja joukko palkkatuella työllistettyjä sekä vapaaehtoisia. Olet osa nuoriso- ja yhteisöpalveluiden palvelualueen johtoryhmää.

Sanomattakin on selvää, että tarjoamme sinulle sisällöltään merkityksellisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä entisestään. Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen työnkuva mukavassa ja kannustavassa organisaatiossamme, jossa innostuminen näkyy ja saa näkyä. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Silkkitehtaan tiloissa Tikkurilassa ja työtä on toki mahdollista tehdä joustavasti osittain myös kaupungin etätyökäytäntöjen mukaan.

Toimit aktiivisesti monipuolisissa kaupunkitasoisissa ja valtakunnallisissa verkostoissa yhteisötyön ja yhteisö- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi.

Toivomme, että olet innovatiivinen ja mahdollisuuksia näkevä yhteisötyön hallitsija, jolle kokonaisuuksien hahmottaminen ja johtaminen on tuttua. Yksikön talouden ja toiminnan strateginen suunnittelu ja seuranta sekä henkilöstöjohtaminen ovat keskeinen osa arkeasi.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4001,19 €
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Hannu Rusama, Nuoriso- ja yhteisöpalvelujohtaja

p. 044 761 4117
hannu.rusama@vantaa.fi 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: , , ,