Enerke Oy

Suunnittelupäällikkö

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 26.03.2024, 8:00
  • Suljettu 11.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suunnittelupäällikkö

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Tule rakentamaan huomisen kriittistä infrastruktuuria kanssamme

Haemme Enerke Oy:n sähköasema- ja teollisuusliiketoimintaan suunnittelupäällikköä Tampereen seudulle Nokian toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen.

Suunnittelupäällikkönä toimit sähköasema- ja teollisuusliiketoiminnan suunnittelutiimin esihenkilönä ja vastaat toiminnanohjaus- ja suunnitteluprosessien kehitystyöstä. Vastaat projektien raportoinnista sekä aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaisiin osana projektiorganisaatiota. Toimit tiimisi esihenkilönä vastaten resursseista, henkilöstösi työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä ja työsuhdeasioista.

Sähköasemat ovat sähköverkon solmukohtia, joiden tarkoituksena on varmistaa verkon turvallinen käyttö ja ylläpitää sen toimintavarmuutta. Enerkeläisten asiantuntevuus ja vuosikymmenten kokemus sähköasemien toimittajana, ylläpitäjänä ja huoltajana takaavat korkean käyttövarmuuden. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Kärki, puh. 0400 329878 kimmo.karki@enerke.fi.

Tarjoamme sinulle 

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen taloudellisesti vakaassa yhtiössä 
  • vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
  • joustavat työskentelymahdollisuudet
  • monipuoliset henkilöstöedut, mm. puhelinetu ja Epassi: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdepyöräetu sekä laajan työterveyshuollon
  • energisen ja inhimillisen työilmapiirin hyvien työkavereiden kanssa.

Toimit vastuullisissa tehtävissä, joissa sinulla on itsenäisyyttä ja vapautta suunnitella omaa työpäivääsi. Tehtävässä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Osaamisen kehittämistä

Meille on tärkeää sinun oma motivaatiosi ja kyky uuden oppimiseen, koska meillä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja halutessaan kouluttautua lisää omien kykyjen ja kiinnostuksen mukaan. 

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkötekniikan AMK-insinööri tai DI-tutkinto, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä tulosvastuullista ajattelua ja päätöksentekokykyä. Arvostamme myös aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä. Katsomme eduksi, jos olet työskennellyt sähköjakelujärjestelmien parissa ja sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 10.4.2024 osoitteessa www.enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/.

Enerke Oy

Enerke on yksi laaja-alaisimmista sähkönjakelujärjestelmien palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Toimimme valtakunnallisesti – meitä enerkeläisiä on noin 280 ja toimipaikkoja 16. Ylpeitä enerkeläisiä yhdistää kokemus työn yhteiskunnallisesta merkityksellisyydestä. Hyvällä suunnittelulla ja käytännön ratkaisuilla tuotamme turvallisesti laadukasta työnjälkeä, joka kestää aikaa ja tuo asiakkaillemme lisäarvoa. Lue meistä lisää:https://www.enerke.fi.

Katso tästä yritysesittelyvideomme “Ylpeästi enerkeläisiä suurella sydämellä”

Osaamisalue: