Elämäsi Adato Oy

Henkilökohtainen avustaja Espoo, Lintuvaara

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.05.2024, 23:59
  • 14.05.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja Espoo, Lintuvaara

Henkilökohtainen avustaja Espoo, Lintuvaara, Elämäsi Adato Oy, Helsinki

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Järjestämme työhön perehdytyksen, joten työ sopii myös Sinulle, jolla ei ole työkokemusta alalta. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt aktiivista ja urheilusta kiinnostunutta osa-aikaista henkilökohtaista avustajaa miesasiakkaallemme Espoon Lintuvaaraan.

Asiakas tarvitsee avustusta vapaa- ajan tehtäviin, kuten liikuntaharrastuksiin. Työaika on 30 tuntia kuukaudessa, päiväsaikaan ja mahdollisesti lauantaisin.

Asiakas ja avustaja sopivat työvuoroista keskenään.

Toivomme, että olet:
– Oma-aloitteinen
– Luotettava
– Empaattinen

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Anna Lindén-Holmsten, anna.linden@elamasi.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: