CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy

HRD-päällikkö

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

HRD-päällikkö

HRD-päällikkö, CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy, Espoo

Etsimme kasvavaan IT-alan yritykseen Espooseen People and Culture -yksikköön HRD-päällikköä asiantuntijarooliin monipuolisiin HR-alan kehittämistehtäviin.

Tehtävässä painottuvat erilaisten HR-prosessien ja -mallien kehittäminen sekä HR-kehittämishankkeiden suunnittelu ja toteutus sekä muutosten läpivienti innostavalla otteella henkilöstöä ja avainrooleissa työskenteleviä osallistaen.

Kehittämistehtävät liittyvät alkuvaiheessa esimerkiksi kehityskeskustelumallimme sekä palkkausjärjestelmäkokonaisuuden uudistamiseen. Tehtäväkokonaisuus on uusi, ja vastuita on mahdollisuus tarkentaa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Ne voivat liittyä esimerkiksi seuraaja- ja urapolkumallien, johtamis- ja esihenkilöosaamisen sekä työyhteisön kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Tehtäviin sisältyy myös muita erikseen sovittavia HR-tehtäviä ja kokonaisvastuita HR-prosesseista.

Tehtässä menestymistä tukee ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä vankka kokemus itsenäisestä ja laaja-alaisesta, kehittämiskokonaisuuksiin painottuvasta HR-roolista asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja fasilitointitaitoja ja organisointikykyä sekä pitkäjänteisyyttä viedä kehittämisprojektit maaliin saakka. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa.

Etsimämme uusi tiimikaveri on tottunut työskentelemään määrätietoisesti dynaamisessa toimintaympäristössä ja nauttii niin itsenäisetä työskentelystä kuin yhteistyöstäkin. Hän on innostunut kehittymään tehtäviensä mukana sekä suhtautuu joustavasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin arjen tilanteisiin ja on valmis auttamaan kollegoja.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtajamme ja tiimin esihenkilö Hanna Leimola (p. 050 495 4624). Hän on valmistautunut vastaamaan kysymyksiisi puhelimitse 10.5. klo 10-11 & 15.5. klo 15-16.

Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2024 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteesta www.csc.fi/rekry.

Toivomme, että tehtävään valittava henkilö pystyisi aloittamaan tehtävässä 1.8.2024.

CSC on valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Tarjoamme ja kehitämme korkeatasoisia ICT-palveluja tutkimukselle, opetukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille, niin että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet. CSC:llä työtoverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita.

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:rekry@csc.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: