Compass Group Finland Oy

Ravintolatyöntekijä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.06.2024, 23:59
  • 12.06.2024, 23:59

Ravintolatyöntekijä

Ravintolatyöntekijä, Compass Group Finland Oy, Helsinki

Hei sinä ravintola-alan osaaja! Tule täydentämään meidän iloista ja osaavaa laumaamme.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoomme, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Toimipaikkana Svenska Handelshögskolan (Hanken) / Food & Co, Arkadiankatu 22, 00100 Helsinki
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, tai halutessasi osa-aikainen (20-25h/ vko)
työ alkaa 26.8.2024 tai sopimuksen mukaan.
Pääsääntöinen työaika arkisin klo 7:30-16:30 välillä
https://www.compass-group.fi/ravintolat-ja-ruokalistat/foodco/kaupungit/helsinki/hanken/
Tässä laumassa palvelu pelaa

Haluatko työskennellä mukavassa työyhteisössä? Tarjoamme pääsääntöisesti päivätyötä, joko kokoaikaisena tai osa-aikaisesti. Tule työskentelemään kanssamme Helsingin ydinkeskustan tapahtumarikkaaseen opiskelijaravintolaan, Ravintola Hankeniin. Meillä pääset halutessasi monipuolistamaan ja kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi.

Ravintola sijaitsee museoviraston suojelemassa kohteessa, ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa (Svenska Handelshögskolan), aivan koulun pääsisäänkäynnin vieressä suurien lasi-ikkunoiden takana. Ravintolassamme tarjoillaan ravitsevaa lounasta päivittäin noin 300-500 hengelle. Lisäksi valmistamme herkullisia välipaloja, sekä tilanteeseen kuin tilanteeseen upeita kokous- ja edustustarjoiluja.

Työyhteisömme on savuton.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

Ravintolatyöntekijänä työtehtäväsi on valmistaa ja esille laittaa monipuoliset salaatit. Huolehdit myös lounaan täydentämisestä ja astiahuollosta sekä tarpeen mukaan ravintolan muihin tehtäviin kuten kuormien purkamiseen, puhtaanapitoon, omavalvontaan ja keittiön avustaviin tehtäviin.

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Kokemus suurtalouskeittiössä toimimisesta edesauttaa tehtävässä pärjäämistä.
Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi ja suomen kielen taito.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 12.6.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Tuominen p. 050 4333707, arkisin klo 8-14.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jenni Tuominen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: