Click Henkilöstöpalvelut Oy

Kuorma-autonkuljettajia maansiirtoajoihin

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettajia maansiirtoajoihin

Kuorma-autonkuljettajia maansiirtoajoihin, 3 paikkaa, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Turku, Turku

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme KUORMA-AUTONKULJETTAJIA Turkuun! Tehtävä on määräaikainen ja arvioito kesto on aina syksyyn asti, mutta kelien salliessa pidempään. Asiakasyrityksemme on varustettu vankalla alan kokemuksella ja he ovat erikoistuneet tarjoamaan palveluitaan monipuolisesti liittyen maanrakentamiseen ja maansiirtoajoihin. Heidän pääasiallista toiminta-aluettaan on Turku ja tämän lähialueet.

Tehtävässä tulet toimimaan kuorma-autonkuljettajana pääasiallisesti maansiirtoajoissa, mutta toivomme sinulta myös halukkuutta hypätä ratin takaata pois aina aika ajoin ja osallistumaan muihin avustaviin tehtäviin. Ajokohteet sijaitsevat pääasiallisesti Turussa ja tämän lähialueilla. Töitä tehdään normaalisti ma-pe 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, mutta palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaisesti.

Toivomme sinulta:
– Paikallistuntemusta Turun seudulta.
– CE-ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
– Työhön soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti.
– Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
– Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.

Työt alkavat erikseen sovittaessa ja paikat täytetään mahdollisesti jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/19661

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Palkkaus:TES/sop.muk
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen
Työaika:kokoaikatyö, 40h/viikko
Yhteystiedot:Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0470.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: